Έγιναν οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Έγιναν οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πέντε θέσεις στάθμευσης σε υπόγειο πάρκινγκ στο Νέο Ψυχικό σε συγκρότημα καταστημάτων - Τιμή πρώτης προσφοράς ήταν τα 9.500 ευρώ για το καθένα και συνολική τιμή αρχικής προσφοράς τα 47.500 ευρώ

Έγιναν οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
Σε εξέλιξη είναι, από τις 10:00 το πρωί η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έπειτα από μήνες καθυστερήσεων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Ρούσκα, η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και υπό την επίβλεψη απεσταλμένων του αρμόδιου υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, που αφορά θέσεις πάρκινγκ σε συγκρότημα κτιρίων με γραφεία, καταστήματα και οφειλή μεγάλης αξίας, ολοκληρώθηκε στις 14:00 ενώ σε εξέλιξη είναι ο δεύτερος που έχει προγραμματιστεί για σήμερα και αφορά μία μεζονέτα στην Κηφισιά. Και οι δύο πραγματοποιούνται από το ίδιο συμβολαιογραφικό γραφείο και με επισπεύδουσα την τράπεζα Eurobank. 

Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός που πραγματοποιήθηκε αφορούσε πέντε θέσεις στάθμευσης σε υπόγειο πάρκινγκ στο Νέο Ψυχικό σε συγκρότημα καταστημάτων, γραφείων και λοιπών επαγγελματικών χώρων επί της Εθνικής Αντιστάσεως και Λ. Κηφισίας. Τιμή πρώτης προσφοράς ήταν τα 9.500 ευρώ για το καθένα και συνολική τιμή αρχικής προσφοράς τα 47.500 ευρώ.


Κλείσιμο







Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ξεκίνησε και ο δεύτερος που αφορά μεζονέτα 320 τ.μ. με τιμή αρχικής εκκίνησης τις 698.915 ευρώ και η οποία πλειστηριάζεται για οφειλή 1,2 εκατ. ευρώ που είναι σε καθυστέρηση από το 2013. Η μεζονέτα ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών, το οποίο έχει ανεγερθεί επί οικοπέδου άρτιου και οικοδομήσιμου, επιφανείας τ.μ. 1.231,16, στην περιοχή Κοκκιναρά στην Κηφισιά. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και α' όροφο, που συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερική κλίμακα και ανελκυστήρα. Μαζί με τη μεζονέτα τρέχει η διαδικασία και για δύο θέσεις στάθμευσης με τιμή αρχικής εκκίνησης τα 10.000 ευρώ για την κάθε μία. Συνολική τιμή πρώτης προσφοράς για τη μεζονέτα και τις δύο θέσεις πάρκινγκ έχουν οριστεί οι 718.915 ευρώ. Τα αποτελέσματα και των δύο πλειστηριασμών αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά το πέρας και του δεύτερου πλειστηριασμού, στις 18.00.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης