Παγκόσμιο sell off στα ομόλογα

Παγκόσμιο sell off στα ομόλογα

Οι αποδόσεις των 10ετών τίτλων σε ΗΠΑ, Γερμανία και Αυστραλία αυξήθηκαν και έφτασαν στα επίπεδα του περασμένου Μαΐου, με τους επενδυτές να αναμένουν αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων από τη Fed πριν εκπνεύσει το έτος

Παγκόσμιο sell off στα ομόλογα
Bαθαίνει το παγκόσμιο sell off για τα ομόλογα εν μέσω αυξανόμενων φημών ότι οι κεντρικές τράπεζες βρίσκονται πιο κοντά στον περιορισμό της πολιτικής τόνωσης της οικονομίας. Υποχωρούν και οι μετοχές μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα εταιρειών, όπως η Amazon και η Anheuser-Busch InBev.

Οι αποδόσεις των 10ετών τίτλων σε ΗΠΑ, Γερμανία και Αυστραλία αυξήθηκαν και έφτασαν στα επίπεδα του περασμένου Μαΐου, με τους επενδυτές να αναμένουν αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων από τη Fed πριν εκπνεύσει το έτος.

Κλείσιμο
Ο παγκόσμιος δείκτης MSCI υποχώρησε για τέταρτη ημέρα, ενώ ο δείκτης για τα futures των αμερικανικών μετοχών υποχώρησε επίσης.

Τα βιομηχανικά μέταλλα και τα σιδηρομεταλλεύματα στην Κίνα σημείωσαν άνοδο, ενώ το πετρέλαιο έμεινε κάτω από τα 50 δολ/βαρέλι την ώρα που ξεκινούν οι συνομιλίες του ΟΠΕΚ στη Βιέννη. Δείκτης για την ισχύ του δολαρίου πλησίασε σε υψηλά 7 μηνών πριν τις ανακοινώσεις για το αμερικανικό ΑΕΠ το τελευταίο τρίμηνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης