European Business Awards: Ένας ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας μεταξύ των 10 καλύτερων της Ευρώπης.

European Business Awards: Ένας ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας μεταξύ των 10 καλύτερων της Ευρώπης.

European Business Awards: Ένας ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας μεταξύ των 10 καλύτερων της Ευρώπης.
Στην πρώτη δεκάδα μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στην Ευρώπη στην κατηγορία του επιχειρείν, «τερμάτισε» η εταιρεία B2B Gaming Services και ο ελληνικής καταγωγής, επιχειρηματίας Γαβριήλ Χαλεπλής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαραθώνιας ψηφοφορίας που διενεργείται κάθε χρόνο σε όλη την Ευρώπη στο πλαίσιο του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας European Business Awards. Πρόκειται για τα αποκαλούμενα και «Όσκαρ» επιχειρηματικότητας, βραβεία που απονέμονται κάθε χρόνο, έπειτα από μία διαγωνιστική διαδικασία η οποία διεξάγεται με αυστηρά και αξιοκρατικά κριτήρια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας ως κεντρικό χορηγό την RSM International, το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο.

Η βράβευση της B2B Gaming Services και του κ. Γαβριήλ Χαλεπλή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, στις 17 Ιουνίου, στο Μιλάνο, στο πλαίσιο μίας μαραθώνιας διαγωνιστικής διαδικασίας στην οποία έλαβαν μέρος 32.000 επιχειρήσεις διαφόρων τομέων, από 33 Ευρωπαϊκές χώρες. «Η B2B Gaming Services έχει αναδειχθεί σε “Εθνικό Πρωταθλητή της Μάλτας”. Είναι μία εταιρία υψηλής τεχνολογίας η οποία εξειδικεύεται σε υπηρεσίες προς επιχειρήσεις, με κορμό τη συνεχώς εξελισσόμενη πλατφόρμα της, την οποία χρησιμοποιούν μεγάλες εταιρίες διαδικτυακού στοιχηματισμού και παιγνίων στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Betshop.gr  που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα", δήλωσε ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής. Να σημειώσουμε πως η εν λόγω διάκριση αποτελεί τη συνέχεια μίας σειράς βραβεύσεων της εταιρείας, καθώς η B2B Gaming Services έχει ήδη διακριθεί σε «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2015», ενώ στις 29 Ιουνίου, πρόκειται να της απονεμηθεί το συγκεκριμένο αριστείο και για δεύτερη συνεχή χρονιά.  

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον κ. Χαλεπλή, οι λύσεις για την ανάπτυξη της αγοράς, τη δημιουργία εσόδων για τις εταιρίες και το δημόσιο, όπως και για την αδιάλειπτη προστασία των παικτών,  βρίσκονται στην τεχνολογία. «Στην εποχή του internet, οι λύσεις βρίσκονται στην τεχνολογία. Η στοιχηματική πλατφόρμα μπορεί να εξασφαλίσει όλες τις παραμέτρους του νόμιμου, αξιόπιστου, αλλά και συναρπαστικού παιχνιδιού. Η πλατφόρμα της B2B Gaming Services προσφέρει αυτές τις δυνατότητες σε 12 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. «Για μένα», καταλήγει ο κ. Χαλεπλής, «Πατρίδα, είναι τα παιδικά μου χρόνια. Πιστεύουμε και επενδύουμε στην Ελλάδα. Υπερβαίνουμε και θα υπερβαίνουμε δυνάμεις προκειμένου να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη χώρα καταθέτοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία 20 χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης