Τρεις ελληνικές επιχειρήσεις σε διεθνή έκθεση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών

Τρεις ελληνικές επιχειρήσεις σε διεθνή έκθεση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών

Περισσότεροι από 240.000 ενδιαφερόμενοι επισκέπτονται κάθε χρόνο την IFA, που διοργανώνεται στο Βερολίνο από το 1924, συγκεντρώνοντας σημαντικούς κατασκευαστές και εμπόρους του κλάδου

Τρεις ελληνικές επιχειρήσεις σε διεθνή έκθεση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών
Τρεις ελληνικές επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν, για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες στη φετινή διεθνή έκθεση του κλάδου των consumer electronics & home appliances, IFA, στο Βερολίνο.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ελληνογερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και γνωστοποιεί ότι πρόκειται για τις εταιρείες: CRYSTAL ACOUSTICS, HOMELECTRIC GREECE και VOLTE-TEL COMMUNICATIONS - ΜΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

Κλείσιμο
Περισσότεροι από 240.000 ενδιαφερόμενοι επισκέπτονται κάθε χρόνο την IFA, που διοργανώνεται στο Βερολίνο από το 1924, συγκεντρώνοντας σημαντικούς κατασκευαστές και εμπόρους του κλάδου ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Παράλληλα, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες παραγγελιών με τζίρο της τάξεως των 4 δισ. ευρώ.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα, αναφέρει, ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.ifa-berlin.com, καθώς και να παραγγείλει κάρτες εισόδου σε μειωμένη τιμή προπώλησης και ειδική έκπτωση για τα μέλη του Επιμελητηρίου, επικοινωνώντας στο τηλ. 210 64 19 038.

Σημειώνεται ότι η έκθεση πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της στις 4 Σεπτεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2015.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης