«Βομβαρδισμός» tweets από Νίξον κατά Βαρουφάκη

«Βομβαρδισμός» tweets από Νίξον κατά Βαρουφάκη

«Αρκετά με τη ρητορεία! Πες μας τι μεταρρυθμίσεις θα παρουσιάσεις», ανέφερε ο δημοσιογράφος, ενώ τον κατέκρινε για την περί ανέμων και υδάτων ομιλία του στο Brookings

«Βομβαρδισμός» tweets από Νίξον κατά Βαρουφάκη
Με τον χειρότερο τρόπο αντιμετώπισε την ομιλία του υπουργού Οικονομικών στο Brookings ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Σάιμον Νίξον.

Ο Νίξον, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τον κ. Βαρουφάκη «βομβάρδιζε» με tweets καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας του Έλληνα υπουργού κατακρίνοντάς τον.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος σχολίαζε διαρκώς ότι ο κ. Βαρουφάκης μιλάει με ασάφειες, δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να επιδείξει στις μεταρρυθμίσεις, ενώ προς το τέλος τόνισε ότι έχει χάσει το κοινό που τον παρακολουθεί.



Ο Νίξον σε κάποια στιγμή έδειξε να χάνει την ψυχραιμία του παραθέτοντας σχόλιο του υπουργού ότι «με ρωτήσατε για τις πολιτικές μας, αλλά δεν είχα χρόνο να μιλήσω για αυτές», σχολιάζοντας ότι επί μια ώρα μιλούσε περί ανέμων και υδάτων!

Απευθυνόμενος μάλιστα μέσω του twitter στον κ. Βαρουφάκη του είπε: «Αρκετά με τη ρητορεία! Πες μας τι μεταρρυθμίσεις θα παρουσιάσεις». 


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης