Σε χαμηλό τριών εβδομάδων έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Σε χαμηλό τριών εβδομάδων έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Ο πανευρωπαϊκός FTSEurofirst 300 έκλεισε 1,2% στις 1.350,42 μονάδες, με ισχυρές απώλειες για τον γερμανικό DAX, τον γαλλικό CAC και τον ισπανικό IBEX

Σε χαμηλό τριών εβδομάδων έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Σε χαμηλό τριών εβδομάδων έκλεισαν οι ευρωπαϊκές μετοχές την Πέμπτη, με τους επενδυτές να αντιδρούν στα εταιρικά κέρδη τριμήνου και κάποια απογοητευτικά data από την ευρωζώνη, αλλά και τα νέα από την επιλεκτική χρεοκοπία της Αργεντινής.

Ο πανευρωπαϊκός FTSEurofirst 300 έκλεισε 1,2% στις 1.350,42 μονάδες, με ισχυρές απώλειες για τον γερμανικό DAX, τον γαλλικό CAC και τον ισπανικό IBEX.

Ο πορτογαλικός PSI 20 σημείωσε πτώση 3% με τις μετοχές της Banco Espirito Santo να κάνουν ελεύθερη πτώση 40%, μετά την δημοσιοποίηση καθαρών απωλειών ύψους 3,598 εκατ. ευρώ, για το πρώτο μισό του 2014.

Η τράπεζα βρίσκεται σε αναταραχή εδώ και εβδομάδες με τον πρώην CEO Ricardo Salgado να συλλαμβάνεται να φορολογικές απάτες και πλύσιμο βρώμικου χρήματος.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχώρησε 0,64% στις 6.730 μονάδες, στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε πτώση 1,95% στις 9.407 μονάδες ενώ στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωσε απώλειες 1,54% στις 4.246 μονάδες.
Κλείσιμο


Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης