«Άφησε το φως σου να λάμψει» από την Αλεξάνδρα Γκράβας στο Μέγαρο Μουσικής

«Άφησε το φως σου να λάμψει» από την Αλεξάνδρα Γκράβας στο Μέγαρο Μουσικής

Η Αλεξάνδρα Γκράβας παρουσίασε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, καθώς και τραγούδια από την πλούσια διαδρομή της στο διεθνές ρεπερτόριο

«Άφησε το φως σου να λάμψει» από την Αλεξάνδρα Γκράβας στο Μέγαρο Μουσικής
Μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά, με καθαρά φιλανθρωπικό στόχο, παρουσίασε το Ίδρυμα Naji Cherfan (Naji Cherfan Foundation - NCF) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών .Στο κοντσέρτο, που έχει τίτλο «Άφησε το φως σου να λάμψει» τραγούδησε η διεθνής ελληνίδα μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας, η οποία έθεσε τη φωνή και την ερμηνεία της στην υπηρεσία των παιδιών.

Τα έσοδα της μοναδικής αυτής βραδιάς θα διατεθούν στην Εταιρία Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού - ΕΛΙΖΑ και στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ». Στη συναυλία συμμετείχε ακόμα η Νεανική Χορωδία Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού και η ταλαντούχα 17χρονη Olivia Garcia από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία έγινε πρόσφατα γνωστή, από την υποψηφιότητα της για την εκπροσώπηση της Αγγλίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2017.

Η Αλεξάνδρα Γκράβας παρουσίασε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, καθώς και τραγούδια από την πλούσια διαδρομή της στο διεθνές ρεπερτόριο. Ένα λυρικό, μελωδικό ταξίδι με τραγούδια από την Ελλάδα, το Μεξικό, την Κίνα, τον Λίβανο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, με την πολυταξιδεμένη ερμηνεύτρια να ενώνει με τη φωνή της διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες.

To Ίδρυμα Naji Cherfan (Naji Cherfan Foundation - NCF) διοργάνωσε τη φιλανθρωπική αυτή βραδιά για να τιμήσει τη μνήμη του Naji Cherfan, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μετά από οδικό ατύχημα που του συνέβη με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα το 1996. Για δώδεκα χρόνια ως το 2008, ο Naji Cherfan, πάλευε να κρατηθεί στη ζωή. Η απουσία του άφησε μεγάλο κενό στις ζωές της οικογένειας και των φίλων του. Το Ίδρυμα Naji Cherfan είναι ο καρπός των προσπαθειών τους να τιμήσουν τη μνήμη του. Ο ίδιος ο Naji, έγραψε μια σειρά από βιβλία μετά το ατύχημά του και κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Οι κεντρικές αξίες του Ιδρύματος Naji Cherfan Foundation βασίζονται στις προτεραιότητες της ζωής του Naji, για τη χριστιανική πίστη, τη βελτίωση της υγείας και την ενδυνάμωση της μόρφωσης. Οι κύριοι στόχοι του Ιδρύματος Naji Cherfan είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν υποστεί εγκεφαλικές βλάβες ως αποτέλεσμα ατυχημάτων με αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης