Το ΘΕΜΑ σας πάει στη συναυλία Θέμη Αδαμαντίδη- Λένας Αλκαίου µε 2€

Το ΘΕΜΑ σας πάει στη συναυλία Θέμη Αδαμαντίδη- Λένας Αλκαίου µε 2€

Tην Πέµπτη 15 Ιουνίου στις 21:00 στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη", «Ενας κόσµος τραγούδια»- Διαβάστε εδώ πως θα εξαργυρώσετε το κουπόνι που έχουμε για εσάς στο ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής 11 Ιουνίου 

Το ΘΕΜΑ σας πάει στη συναυλία Θέμη Αδαμαντίδη- Λένας Αλκαίου µε 2€
Αυτή την Κυριακή 11/6 το «ΘΕΜΑ» σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον µοναδικό Θέµη Αδαμαντίδη µαζί µε τη Λένα Αλκαίου στη µεγάλη συναυλία «Ενας κόσµος τραγούδια», την Πέµπτη 15 Ιουνίου στις 21:00, στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», µε ένα κουπόνι και µόλις 2 ευρώ.


Εσείς πολύ απλά κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του ενθέτου
«THEMA PEOPLE» στο «ΘΕΜΑ» αυτής της Κυριακής 11/6 και, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να κάνετε την κράτησή σας.

Κλείσιμο
Οδηγίες Εξαργύρωσης Κουπονιού

Ο κάτοχος του κουπονιού θα μπορεί να το εξαργυρώσει / εξοφλήσει από την Κυριακή 11 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 14:00 με τους εξής τρόπους: 

• Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticket365.gr επιλέγοντας την εκδήλωση με την ειδική επιγραφή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ο κάτοχος πρέπει να επιλέξει αριθμό εισιτηρίων ίσο με τα κουπόνια που διαθέτει και στη συνέχεια να εισαγάγει τους κωδικούς των κουπονιών στα ειδικά πεδία εξαργύρωσης. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα εισιτήρια αποστέλλονται αυτόματα στο e-mail που έχει δηλώσει ο χρήστης κατά την εγγραφή του.

• Στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής  4, Σύνταγμα) καθημερινά 9:00 έως 21:00 προσκομίζοντας το κουπόνι και πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε με κάρτα 2 ΕΥΡΩ.

• Στο ταμείο του Θεάτρου Βράχων στον Βύρωνα καθημερινά 12:00 έως 20:00 προσκομίζοντας το κουπόνι και πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε με κάρτα 2 ΕΥΡΩ.


• Τηλεφωνικά στο 211 1000 365 και ώρες 9:00 έως 21:00 πληρώνοντας μόνο με κάρτα 2 ΕΥΡΩ  και εξαργυρώνοντας το κουπόνι δίνοντας τον κωδικό στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365.


«Ενας κόσµος τραγούδια» και η πιο δυνατή, καλοκαιρινή µουσική παρέα σας περιµένουν. Μια παρέα που την ενώνουν σπουδαία κοινά σηµεία: το πάθος, ο σεβασµός και η αγάπη για τα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και η απροσποίητη, αυθεντική και δυνατή ερµηνεία.

Ο Θέµης Αδαμαντίδης, η Λένα Αλκαίου και ο ∆ηµήτρης Κανέλλος σας καλωσορίζουν σε µία µουσική παράσταση µε τραγούδια που έχουν σηµατοδοτήσει την ιστορία του ελληνικού πενταγράµµου.

Εργα συνθετών όπως ο Στ. Κουγιουµτζής, ο Μ. Πλέσσας, ο Γ. Σπανός, ο Στ. Ξαρχάκος, ο Μ. Θεοδωράκης, ο Μ. Τόκας, ο Μ. Λοΐζος, ο Ακης Πάνου και τίτλοι όπως το «Κάπου νυχτώνει», «Η ζωή µου όλη»,  «Γυάλινος κόσµος», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «Εβαλε ο Θεός σηµάδι», «Μ' ένα παράπονο» θα σµίξουν µε το «Ιχνος» της Λένας Αλκαίου και το «Μα πού να πάω» του Θέµη Αδαµαντίδη.

Συµµετέχουν φιλικά: η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Κούκα, ο συνθέτης ∆ηµήτρης Παπαδηµητρίου και ο Κώστας Αγέρης µε την Παιδική Χορωδία ∆ηµ. Τυπάλδου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης