Η εκπληκτική ταινία "Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλινς" είναι στο ΘΕΜΑ

Η εκπληκτική ταινία "Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλινς" είναι στο ΘΕΜΑ

Ο Αλ Πατσίνο δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας υποδυόμενος έναν ηλικιωμένο ροκ σταρ, σε ένα φιλμ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αφορά σε μια επιστολή του Τζον Λένον που φέρνει τα πάνω-κάτω.

Η εκπληκτική ταινία "Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλινς" είναι στο ΘΕΜΑ

Η εκπληκτική ταινία «Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλινς» με τον Αλ Πατσίνο και την Ανέτ Μπένινγκ αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ!



Κλείσιμο


Η έμπνευση για το σενάριο της ταινίας δόθηκε από ένα πραγματικό περιστατικό -αν και, όπως είναι φυσικό, η παρουσία του Αλ Πατσίνο στην οθόνη κυριαρχεί πάνω σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο. Το ιερό τέρας του Χόλιγουντ δημιουργεί έναν αλλόκοτο και περίλοκο χαρακτήρα, τον Ντάνι Κόλινς. Πρόκειται για έναν γερασμένο, πλέον, ροκ σταρ, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στις καταχρήσεις και τον αντισυμβατικό βίο που είχε συνηθίσει από τις ημέρες της δόξας του. Ωστόσο, κάποια στιγμή ο μάνατζέρ του, ανακαλύπτει μια επιστολή του ίδιου του Τζον Λένον, του θρυλικού ηγέτη των Beatles και μιας προσωπικότητας που άλλαξε τον ρου της ιστορίας (και όχι μόνο της μουσικής). Το γράμμα αυτό, το οποίο δεν επιδόθηκε ποτέ στον ίδιον, κάνει τον Ντάνι Κόλινς να αναθεωρήσει ολόκληρη τη ζωή και την κοσμοθεωρία του. Οπότε αποφασίζει να αλλάξει πορεία και να γνωρίσει από την αρχή την οικογένειά του από την οποία είχε απομακρυνθεί, να δώσει στον εαυτό του μια δεύτερη ευκαιρία -αλλά και να αναζητήσει τον αληθινό έρωτα.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

Μην τo χάσετε!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης