O Cristian Bale θα υποδυθεί τον Steve Jobs

O Cristian Bale θα υποδυθεί τον Steve Jobs

"Χρειαζόμασταν τον καλύτερο ηθοποιό σε μια συγκεκριμένη ηλικία και αυτός είναι ο Chris Bale"

O Cristian Bale θα υποδυθεί τον Steve Jobs
O Cristian Bale δε χρειάστηκε να περάσει από ακρόαση για να κερδίσει το ρόλο του Steve Jobs στην επερχόμενη βιογραφική ταινία, όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος Aaron Sorkin.


"Υπήρξε μια συνάντηση. Χρειαζόμασταν τον καλύτερο ηθοποιό σε μια συγκεκριμένη ηλικία και αυτός είναι ο Chris Bale" δήλωσε ο Sorkin σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg TV, όπου και αποκάλυψε ότι o πρωταγωνιστής του Dark Knight θα υποδυθεί τον Jobs.


O Sorkin, είναι ο σεναριογράφος πίσω απ' τις τηλεοπτικές σειρές "The West Thing" και "Τhe Newsroom". Έφερε τη βιογραφία του Walter Isaacson στην μεγάλη οθόνη και 4 χρόνια αργότερα είπε την ιστορία του Mark Zuckerberg, του ιδρυτή του Facebook, στην ταινία "The Social Network".


Κλείσιμο
O Bale επικράτησε έναντι των άλλων διάσημων υποψηφίων για το ρόλο όπως οι Matt Damon, Ben Affleck και Leonardo Dicaprio.


"Θα έχει την ευκαιρία να πει περισσότερα σε αυτή την ταινία, απ' ότι θα έχουν άλλοι ηθοποιοί να πουν σε τρεις ταινίες μαζί. Δεν υπάρχει σκηνή στην οποία δε θα βρίσκεται. Θα έχει πολύ δύσκολο έργο όμως είμαστε σίγουροι πως κάναμε τη σωστή επιλογή και ο Chris θα θριαμβεύσει". 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης