Οι «Σκιές στο Περιστύλιο» του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου είναι στο ΘΕΜΑ

Οι «Σκιές στο Περιστύλιο» του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου είναι στο ΘΕΜΑ

Ένα συναρπαστικό ερωτικό μυθιστόρημα με σύγχρονο πολιτικό φόντο, που θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από την Ελλάδα του σήμερα. Ηταν για πολλoύς μήνες μπεστ σέλερ, ενώ ενέπνευσε και το ομώνυμο επιτυχημένο σίριαλ με πρωταγωνιστές κορυφαίους ηθοποιούς

Οι «Σκιές στο Περιστύλιο» του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου είναι στο ΘΕΜΑ

Όταν ο έρωτας μπλέκεται στα πλοκάμια της εξουσίας, τότε όλα είναι δυνατά. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Παπαχρήστος γράφει ένα συναρπαστικό αφήγημα για μια παράνομη ιστορία αγάπης που γεννήθηκε κυριολεκτικά στο περιστύλιο: Ο Αργύρης ερωτεύτηκε την Όλγα, δηλαδή ο κορυφαίος πολιτικός συντάκτης της χώρας παρασύρθηκε από τη γοητεία της υπουργού Πολεοδομίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος με απρόβλεπτες προεκτάσεις.

Ενώθηκαν όταν ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτούσε για να γνωριστούν και χώρισαν όταν ο πρωθυπουργός, κορυφαίοι υπουργοί και μυστικές υπηρεσίες συνωμότησαν σε βάρος τους για να τα καταφέρουν.  Κανείς από τους δυο τους δεν μπορούσε να φανταστεί τι έκρυβαν οι πλεκτάνες που σκάρωσε το στενό τους σύμπαν για να τους απειλήσει και να μπορέσει εν τέλει να τους εκδικηθεί. Δολοπλοκίες, πάθη και πολιτικά μυστικά πρωταγωνιστούν σε ένα βιβλίο που σε κρατάει σε αγωνία από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα και θυμίζει αποσπάσματα της ελληνικής μιντιο-πολιτικής πραγματικότητας-με μεγαλύτερες ίσως δόσεις κοσμοπολιτισμού.
Κλείσιμο

Έγινε απόλυτο μπεστ σέλλερ και ενέπνευσε και την ομώνυμη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστές τους Φιλαρέτη Κομνηνού και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης