Σταμάτης Γονίδης: «Υλοποιώντας» την πρώτη έκθεση ζωγραφικής του για φιλανθρωπικό σκοπό

Σταμάτης Γονίδης: «Υλοποιώντας» την πρώτη έκθεση ζωγραφικής του για φιλανθρωπικό σκοπό

Yπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Σταμάτης Γονίδης: «Υλοποιώντας» την πρώτη έκθεση ζωγραφικής του για φιλανθρωπικό σκοπό
Το ταλέντο του πάνω στον καμβά αποκαλύπτει ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής και μάλιστα για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Την Τρίτη 30 Μαΐου, στις 19:00, ο δημοφιλής ερμηνευτής θα υποδεχτεί όλους του φίλους του, στην πολιτιστική αίθουσα «Ιωνία» πλησίον του Δημαρχείου Βούλας, όπου θα εκτεθούν 25 έργα του. «Όταν ζωγραφίζω, απογειώνομαι» εξομολογείται ο τραγουδιστής, ο οποίος θα προσφέρει όλα τα έσοδα από την πώληση των πινάκων στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και φίλων αυτιστικών ατόμων «Άγιος Νικόλαος-Οικοτροφείο Παιανίας».

Κλείσιμο


Μαζί με τους συνεργάτες του από τη δισκογραφική εταιρία του «Sonar» το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ο Σταμάτης Γονίδης επισκέφθηκε το οικοτροφείο όπου τον υποδέχτηκαν φανερά συγκινημένοι, ο Πρόεδρος του Δ.Σ και γονιός διδύμων αυτιστικών Χειμωνάς Ιωάννης, η σύζυγός του Φωτεινή Χειμωνά, ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου πατήρ Αθανάσιος, ο πατήρ Γαβριήλ και η υπόλοιπη «οικογένεια» του «Αγίου Νικολάου».

«Αυτός ο ζωγράφος κάποτε τραγουδούσε καλά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης στο επίσημο κάλεσμά του και καταλήγει: «Γιατί στη ζωή τελικά μας μένουν όλα αυτά που δώσαμε». Ο τίτλος της έκθεσης είναι «ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ» και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης