Συναυλία αγάπης για την UNESCO με Ζουγανέλη, Γλυκερία, Γαϊτάνο και άλλους

Συναυλία αγάπης για την UNESCO με Ζουγανέλη, Γλυκερία, Γαϊτάνο και άλλους

Την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου στις 20.00 το βράδυ στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Μετς, 1200 θέσεων, διοργανώνεται μεγάλη συναυλία αγάπης φιλανθρωπικού σκοπού με τη συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων ερμηνευτών, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Βρεφοκομείο Αθηνών και στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας. 

Συναυλία αγάπης για την UNESCO με Ζουγανέλη, Γλυκερία, Γαϊτάνο και άλλους
Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας, σε συνεργασία με τον  ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων και  τον Δήμο Καλλιθέας, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής.

Τη συναυλία αγάπης στηρίζει η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας, ενώ οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες, ερμηνευτές και μουσικοί συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτήν την προσπάθειας στήριξης του δύσκολου έργου που επιτελείται στα δύο προαναφερόμενα Βρεφοκομεία της Αθήνας και ειδικά στις σημερινές αντίξοες οικονομικές συνθήκες διαβίωσης της κοινωνίας μας. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Προπώληση  εισιτηρίων: TICKETS HOUSE - Πανεπιστημίου 42, τηλ. 210 36 08 366. 

Στη σκηνή του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ στο Μετς θα εμφανιστούν οι σημαντικοί Έλληνες ερμηνευτές:  Γεράσιμος Ανδρεάτος, Πέτρος Γαϊτάνος, Γλυκερία, Γιάννης Ζουγανέλης,  Αγάθωνας Iακωβίδης, Νεκταρία Καραντζή, Βασίλης Λέκκας,  Αννα Μορφίδου, Δημήτρης Μπάσης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Λιζέτα Νικολάου, Σοφία Παπάζογλου, Βασίλης και Σαράντης Σαλέας, Κώστας Χατζής, Λάκης Χαλικάς και Κώστας Σκόνδρας. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης