Keith Richards: «Θέλω και οι κόρες μου να σνιφάρουν τις στάχτες μου!»

Keith Richards: «Θέλω και οι κόρες μου να σνιφάρουν τις στάχτες μου!»

Ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones προέβη σε μία σοκαριστική δήλωση

Keith Richards: «Θέλω και οι κόρες μου να σνιφάρουν τις στάχτες μου!»
Σήμερα, φαντάζει δύσκολο ακόμα και για έναν ροκ σταρ να σοκάρει το κοινό, αλλά ο Keith Richards, φαίνεται ότι το κατάφερε. Μετά την  μακάβρια δήλωση του το 2007, ότι σνίφαρε τις στάχτες του νεκρού πατέρα του, με την οποία -όπως ήταν φυσικό- προκάλεσε ρίγη ανατριχίλας, ο θρυλικός κιθαρίστας είπε, ότι θέλει οι κόρες του να κάνουν το ίδιο. Όπως δήλωσε ο 71χρονος ροκ σταρ, τους δίνει την άδεια να σνιφάρουν την στάχτη του, όταν φύγει από τη ζωή. «Θα τους δώσω και ένα καλαμάκι...», αναφέρει o Keith Richards στο περιοδικό Mirror.

Oι μακάβριες δηλώσεις του, το 2007.
«Ποιο είναι το πιο παράξενο πράγμα που προσπάθησα να σνιφάρω; Τον πατέρα μου!», είχε πει ο Richards σε συνέντευξή του το 2007. «Όταν αποτεφρθώθηκε ο πατέρας μου, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην "τον βάλω" πάνω σε λίγη κοκαΐνη... Τον πατέρα μου δεν θα τον πείραζε, δεν έδινε δεκάρα... Πήγε πολύ καλά, και είμαι ακόμα ζωντανός...".

Στη συνέχεια ανασκεύασε τις μακάβριες δηλώσεις του, λέγοντας πως έκανε χιούμορ. Με αυτές τις δηλώσεις , είπε, θέλησε να τονίσει το δέσιμο που είχε με τον πατέρα του.
 
Ο Richards έχει τέσσερις κόρες και έναν γιο. Είναι γνωστός ο εθισμός που είχε με τα ναρκωτικά, από τα οποία και κατάφερε να απεξαρτηθεί το 2006.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης