Δολοφονημένη στο σπίτι της βρέθηκε η διάσημη πιανίστρια Natalia Strelchenko

Δολοφονημένη στο σπίτι της βρέθηκε η διάσημη πιανίστρια Natalia Strelchenko

Οι αρχές συνέλαβαν ως ύποπτο για την δολοφονία έναν 48χρονο, με τα βρετανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον σύζυγό της Τζον Μάρτιν

Δολοφονημένη στο σπίτι της βρέθηκε η διάσημη πιανίστρια Natalia Strelchenko
Η διεθνούς φήμης πιανίστρια, Natalia Strelchenko, βρέθηκε δολοφονημένη, την Κυριακή, στο σπίτι της στο Manchester. ΄Ηταν μόνο 38 ετών.


H Strelchenko, η οποία είχε αλλάξει το επίθετο της σε Strelle, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, υπέκυψε στα τραύματα της στο κεφάλι και στο λαιμό, μετά από επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, οι αρχές συνέλεβαν ως ύποπτο γα τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, τον σύζυγό της, τον 48χρονο Strelchenko.

Κλείσιμο

Η Ρωσίδα πιανίστρια – η οποία είχε πάρει τη νορβηγική υπηκοότητα- είχε παίξει σε συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων, στο Wigmore Hall του Λονδίνου, το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το Franzosischer Dom του Βερολίνου.



Σε ανακοίνωση της οικογένειάς της, που δημοσιεύτηκε μέσω της αστυνομίας του Manchester, αναφέραται: «Η Natalia ήταν ταλαντούχα, όμορφη, μία υπέροχη μητέρα, κόρη, αδελφή και φίλη. Θα μας λείψει τόσο πολύ!». Ο επικεφαλής της ομάδας που έχει αναλάβει την υπόθεση της εξιχνίασης της αστυνομίας, Phil Reade, δήλωσε: «Αυτό είναι ένα τραγικό γεγονός στο οποίο μία ταλαντούχα νέα γυναίκα, έχασε τη ζωή της. Θα κάνουμε ό,το μπορούμε για να στηρίξουμε την οικογένειά της Natalia, και να βρούμε ακριβώς τι έγινε και η Natalia χάθηκε με αυτόν τον τρόπο!». Στη συνέχεια, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία: «Έχουμε μία ομάδα που ερευνά τον φόνο και ζητάμε σε όποιον ξέρει κάτι και ίσως μπορεί να βοηθήσει να έρθει σε επαφή μαζί μας!»



Η Natalia Strelchenko σπούδασε  στο Κρατικό Ωδείο της Αγίας Πετρούπολης και στη Νορβηγική Ακαδημία Μουσικής στη Νορβηγία, ενώ έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία 12 ετών στη συμφωνική ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης. Μητέρα παιδιών μικρής ηλικίας, η Strelchenko αναμενόταν να δώσει συναυλίες τους επόμενους μήνες στη Νορβηγία, τη Γαλλία και τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης