Ποιος κατέστρεψε τα demos της Amy Winehouse;

Ποιος κατέστρεψε τα demos της Amy Winehouse;

Δεν θα ακούσουμε ποτέ τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της αδικοχαμένης τραγουδίστριας!

Ποιος κατέστρεψε τα demos της Amy Winehouse;
Είναι συνήθης τακτική των δισκογραφικών εταιριών να κυκλοφορούν άλμπουμ με demos ενός σπουδαίου καλλιτέχνη μετά τον θάνατο του. H Universal στη Μεγάλη Βρετανία όμως, έχει διαφορετική φιλοσοφία.

Απόδειξη, ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, David Joseph, χαρακτήρισε «ανήθικη» αυτή την τακτική ενώ αποκάλυψε ότι δεν δίστασε να καταστρέψει τα demos της αδικοχαμένης Amy Winehouse, που είχε στα χέρια του. «Ήταν ηθική απόφαση. Το να πάρεις κάποια φωνητικά, δεν είναι κάτι που θα γινόταν ποτέ στη δική μου θητεία. Τώρα δεν μπορεί να γίνει σε κανενός», δήλωσε ο Joseph.

Όπως όλα δείχνουν, το άλμπουμ της Amy «Lioness: Hidden Treasures» που κυκλοφόρησε λίγους μήνες μετά τον θάνατό της, το 2011, θα είναι το τελευταίο της αξέχαστης ντίβας, σύμφωνα με το Billboard.


Κλείσιμο

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το ντοκιμαντέρ για την Amy, σε σκηνοθεσία του Ασίφ Καπάντια, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες, την Παρασκευή 3 Ιουλίου. Είναι μία κινηματογραφική συρραφή από αρχειακό υλικό, οικιακά βίντεο και ηχογραφήσεις από ζωντανές εμφανίσεις της συμπεριλαμβανομένων των ανέκδοτων βίντεο όπου μιλάει ζαλισμένη υπό την επήρρεια ναρκωτικών.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ «Αmy»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης