Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδούν Τσιτσάνη

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδούν Τσιτσάνη

Στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας-Διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδούν Τσιτσάνη
Τιμώντας τη μνήμη και την προσφορά  του σημαντικότερου από τους δημιουργούς του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Τσιτσάνη, ο Σταύρος Ξαρχάκος, η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσιάζουν μία μεγάλη συναυλία, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Διατηρώντας τη βαθύτερη ουσία του έργου του Βασίλη Τσιτσάνη, ο Σταύρος Ξαρχάκος με τις εμπνευσμένες, αριστοτεχνικές του ενορχηστρώσεις και οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες, θα δώσουν μία νέα διάσταση στα γνωστά και αγαπημένα αυτά τραγούδια του δημιουργού.



Το αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη πραγματοποιείται με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του. Ο Σταύρος  Ξαρχάκος έχει ασχοληθεί ουσιαστικά τόσο με το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη όσο και με τη διαλεκτική σχέση που αυτό έχει με τις μουσικές σπουδαίων δημιουργών παγκοσμίως.
Κλείσιμο

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, δύο σπουδαίες γυναικείες φωνές, από τις σημαντικότερες που διαθέτουμε, αναλαμβάνουν να επικοινωνήσουν το ποιητικό ιδίωμα των τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη με ουσιαστικές και συναρπαστικές ερμηνείες.



Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νεοκλής Νεοφυτίδης, Ηρακλής Ζάκας, Διαμαντής Σιδερίδης, Δημήτρης Λίβανος, Δημήτρης Ρέππας, Νίκος Σαμπαζιώτης, Δημήτρης Σιάμπος, Βασίλης Δρογκάρης και Χάρης Μέρμηγκας.

Προπώληση: Δημαρχείο Νίκαιας και Viva.gr
Τιμές εισιτηρίων: 13 €,11 €, Φοιτητικά-Ανέργων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης