«Ψυχή & Σώμα»: Μουσική χωρίς σύνορα τον Μάιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνων

«Ψυχή & Σώμα»: Μουσική χωρίς σύνορα τον Μάιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνων

Τα δύο αδέρφια, ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης θα «συνομιλήσουν» με ήχους των Puccini, Tchaikovsky, Χατζιδάκι, Πλέσσα, Rodrigo και τραγουδιών του Στέλιου Καζαντζίδη

«Ψυχή & Σώμα»: Μουσική χωρίς σύνορα τον Μάιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνων
Η φωνή του Κωνσταντίνου και η ποντιακή λύρα του αδερφού του, Ματθαίου Τσαχουρίδη, μαζί με 15 εξαιρετικούς μουσικούς συνομιλούν με ήχους των Puccini, Tchaikovsky, Χατζιδάκι, Πλέσσα, Rodrigo και «συναντούν» τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Το Σάββατο 9 Μαΐου, τα δύο αδέρρφια θα δώσουν μία μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τόσο η ακαδημαϊκή όσο και η καλλιτεχνική πορεία των δύο αδελφών, αποτέλεσε πόλο έλξης για μια σειρά διακρίσεων από φορείς εντός και εκτός συνόρων.

Στην Ελλάδα γνωρίσαμε τον Κωνσταντίνο και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη από τη συνεργασία τους με τον Μίμη Πλέσσα στα Παιδιά της Νιόβης (ΝΕΤ) αλλά και από τη συμμετοχή τους σε μουσικές παραγωγές στο Ηρώδειο, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχει ο διακεκριμένος  καλλιτέχνης  Hussein Zahawy στα κρουστά. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αντώνης Σαρακατσιάνος (πιάνο), Αθανάσιος Σωτηριάδης (πλήκτρα, «μπάγλαμα»), Γεώργιος Σκηπητάρης (καβάλ, κλαρίνο), Γεώργιος Κορτσινίδης (τύμπανα, κρουστά, ποντιακό νταούλι), Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου (κρουστά), Ιωάννης Πούλιος (λαούτο, κιθάρες), Δημήτρης Γουμπερίτσης (κόντρα μπάσο, ηλεκτρικό μπάσο), Ιωάννης Πούλιος (βιολί)
Χρήστος Καλλιοντζίδης (βιολί), Αθανάσιος Καρακώστας (βιολί), Δήμητρα Μέγγου (βιολί)
Στέφανος Σεκέρογλου (βιόλα), Ντίνα Σαραντζή (τσέλο) και Ειρήνη Μπακαλοπούλου (άρπα)
Κλείσιμο

Τα τραγούδια «Ποτέ πια γενοκτονία» και «Ο υπέροχος ύμνος της αγάπης» θα συνοδεύσει στο πιάνο ο Μίμης Πλέσσας.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, Σάββατο 9 Μαΐου 2015, 20:30
Τιμές εισιτηρίων: Φοιτητικά: €8, Ζώνη Γ: €10, Ζώνη Β: €20, Ζώνη Α: €25, Διακεκριμένη Ζώνη: €40, Προπώληση: Εκδοτήρια ΜΜΑ, viva.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης