«Μα τι έχει πάθει ο Johnny Depp;» αναρωτιούνται οι κριτικοί κινηματογράφου

«Μα τι έχει πάθει ο Johnny Depp;» αναρωτιούνται οι κριτικοί κινηματογράφου

Το «Mortdecai», αναμένεται να είναι μία από τις  μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες του χολιγουντιανού σταρ, τη στιγμή που οι κριτικοί κινηματογράφου τη χαρακτηρίζουν ως την χειρότερη ταινία της χρονιάς- Δείτε το σχεδιάγραμμα με τις εισπράξεις στα box office που σημειώνει ο Johnny Depp τα τελευταία χρόνια.

«Μα τι έχει πάθει ο Johnny Depp;» αναρωτιούνται οι κριτικοί κινηματογράφου
Σχεδόν δέκα χρόνια έχει να κάνει μία μεγάλη εισπρακτική επιτυχία ο Johnny Depp, μετά από τους «Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest," την ταινία που κέρδισε 135.6 δολάρια το 2006, το πρώτο σαββατοκύριακο που βγήκε στους κινηματογράφους.

Μάλιστα, η τελευταία του ταινία, το «Mortdecai» αναμένεται να σημειώσει αρνητικό ρεκόρ στις εισπράξεις των εισιτηρίων. Η ταινία που στοίχισε 60 εκατ. δολάρια για να γυριστεί, αναμενόταν να σημειώσει κέρδη τουλάχιστον 10 εκατ. δολαρίων στο άνοιγμα της το Σαββατοκύριακο. Αντ'αυτού, σημείωσε κέρδη μόνο 4 εκατ. δολαρίων, τη στιγμή που οι φωνές των κριτικών κινηματογράφων που μιλούν για την «χειρότερη ταινία του Depp», πληθαίνουν.

«Είναι ανυπόφορος ο Depp» έγραψε ο Stephen Whitty, «αυτή η φάρσα καταλήγει να είναι άλλο ένα μαύρο σημάδι στο πρόσφατο ιστορικό του Depp», σημείωσε ο Stephen Dalton, «ο Depp έχει κάνει τόσα για εμάς. Ας του το ανταποδώσουμε, προσποιούμενοι ότι το Mortdecai, δεν υπήρξε ποτέ», έγραψε η Elizabeth Weitzman στη New York Daily News.

Τα κέρδη που σημειώνει στο αμερικανικό box office ο Johnny Depp, τα τελευταία χρόνια σημειώνουν κατακόρυφη πτώση, σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα που δημοσίευσε η Huffigton Post. Από το 2011 μέχρι σήμερα:

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης