Γιορτές με «Πουπουλένιο» στο θέατρο Αθηνών

Γιορτές με «Πουπουλένιο» στο θέατρο Αθηνών

Το εορταστικό πρόγραμμα της επιτυχημένης παράστασης!

Γιορτές με «Πουπουλένιο» στο θέατρο Αθηνών
Ακριβώς ένα χρόνο πριν, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Νίκος Κουρής, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, στην τελική ευθεία των προβών του «Πουπουλένιου», αναρωτιόντουσαν αν το θρίλερ, η μαύρη κωμωδία του Ιρλανδού συγγραφέα Μάρτιν Μακ Ντόνα, θα έβρισκε το κοινό της σε ένα μεγάλο κεντρικό θέατρο της Αθήνας.

Τελικά, το έργο, η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες τους, ήταν η αιτία για ένα καθημερινό δυνατό χειροκρότημα και μια θερμή ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς, άνευ προηγουμένου. Η επιτυχία επαναλαμβάνεται και φέτος σε μία παράσταση με συνεχείς ανατροπές, αστυνομική πλοκή, χιούμορ, ευφυείς διάλογους, στοιχεία θρίλερ, όπου η βία και η τρυφερότητα συνυπάρχουν.

Σε ένα άγνωστο, αυταρχικό καθεστώς, ένας συγγραφέας ανακρίνεται από δύο αστυνομικούς ερευνητές για τις παράξενες ιστορίες που έχει γράψει. Ιστορίες με παιδιά. Όχι, όμως, “για παιδιά”. Κάποιες αστείες και τρυφερές, κάποιες σκληρές και ζοφερές. Είναι, λοιπόν, κακό να γράφεις ιστορίες; Τι ακριβώς έχει συμβεί στην πόλη; Τι έπαθε το κοριτσάκι που βρέθηκε στους θάμνους; Λένε αλήθεια οι αστυνομικοί; Τι συνέβη στο μικρό Εβραίο; Γιατί δεν το ‘γραψαν οι εφημερίδες; Είναι αλήθεια πως κάποιος έχει μιμηθεί τις ιστορίες του συγγραφέα; Τι σχέση έχει μ' όλα αυτά ο τρυφερός αδελφός του; Γιατί πάσχει από νοητική στέρηση; Τι τους συνέβη όταν ήταν παιδιά; Τι συνέβη σ' όλους μας, όταν ήμασταν παιδιά;

Τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Αθανασίας Σμαραγδή. Η μουσική του Μίνωα Μάτσα.

Κλείσιμο
Εορταστικό πρόγραμμα:
Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου, Ώρα 20.45.
Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, Ώρα: 17.45 και 20.45.
Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, Ώρα: 17.45 και 20.45.
Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, Ώρα: 17.45 και 20.45.
Πέμπτη 1 Ιανουαρίου, Ώρα: 20.45
Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, Ώρα: 17.45 και 20.45
Σάββατο 3 Ιανουαρίου, Ώρα: 17.45 και 20.45
Κυριακή 4 Ιανουαρίου, Ώρα: 17.45 και 20.45
Τρίτη 6 Ιανουρίου, Ώρα: 20.45.
 
Τιμή: 20€

Θέατρο Αθηνών, Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου 10, Σύνταγμα - Αθήνα, 10564, τηλ.: 2103312343






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης