Χριστουγεννιάτικο bazaar για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικο bazaar για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Θεσσαλονίκη

Παζάρια για καλό σκοπό

Χριστουγεννιάτικο bazaar για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Θεσσαλονίκη
Χριστουγεννιάτικο bazaar πραγματοποιούν αύριο, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Ναυαρίνου, οι δομές και τα εργαστήρια του νοσοκομείου "Παπανικολάου", Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο του 4ου Thessaloniki Food Festival, θα γίνουν δύο εκδηλώσεις, εναρμονισμένες με το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αύριο, στη 1:30 το μεσημέρι, θα προσφερθούν, σε συνεργασία με το Σωματείο Αρτοποιών, πακέτα με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα».

Κλείσιμο
Την Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό brunch, με την παρουσίαση του ελληνικού πρωινού στο ξενοδοχείο "The Met", το οποίο θα δημιουργήσει ένα μενού αξίας 15 ευρώ. Μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βορείου Ελλάδος Παιδιών Πασχόντων από την Ινώδη Κυστική.

Επίσης, το Σάββατο, στις 8 το βράδυ, ο Δήμος Καλαμαριάς, σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας, διοργανώνει συναυλία αφιερωμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα με τίτλο: "Χριστουγεννιάτικη Νύχτα", στο δημοτικό θέατρο "Μελίνα Μερκούρη".

Η νέα χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς, υπό τη διεύθυνση του Κωστή Παπάζογλου, θα συμπράξει με το Concerto Quartet σε μια Χριστουγεννιάτικη Νύχτα, για να θυμίσει σε όλους τα ανθρώπινα δικαιώματα που ακόμη και σήμερα καταπατούνται. Τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο και τη δράση του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης