Γυμνός αθλητής στους δρόμους του Λονδίνου

Γυμνός αθλητής στους δρόμους του Λονδίνου

Χρειάζονται κότσια για να μπορέσει κανείς να κυκλοφορεί γυμνός, πόσο μάλλον να χοροπηδάει από σκεπή σε σκεπή... ειδικά αν βρίσκεται στο κρύο Λονδίνο

Γυμνός αθλητής στους δρόμους του Λονδίνου
Υπέροχες φωτογραφίες του παγκόσμιου πρωταθλητή στίβου Tim Shieff, τις οποίες έβγαλε μαζί με τον ταλαντούχου φωτ6ογράφο David Paul, δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, δείχνοντας μια άλλη πλευρά του αθλητισμού και του Λονδίνου.

Οι μαγευτικές φωτογραφίες του αθλητή σε διάφορες τοποθεσίες του Λονδίνου δημοσιεύτηκαν πριν λίγες ημέρες, μια προσπάθεια που όπως είπαν φωτογράφος και αθλητής, στόχευε στο να δει ο θεατής το Λονδίνο, εντελώς διαφορετικά

Κλείσιμο
Οι φωτογραφίες έχουν τον τίτλο Man & Mortar, και δημιουργήθηκαν σαν ιδέα στο μυαλό τουςόταν βρέθηκαν στην Ελλάδα. Σε μια φωτογράφηση που έγινε για free runners στο νησί της Σαντορίνης, αθλητής και φωτογράφος αποφάσισαν ότι κάτι δεν τους κολλούσε με τις φωτογραφίες. Το περιβάλλον δεν ταίριαζε με τον αθλητή. Έτσι σκέφτηκαν να κάνουν την φωτογράφηση και ο αθλητής να είναι γυμνός. Για αυτό αποφάσισαν να προχωρήσουν την ιδέα τους στο Λονδίνο.

Όπως είπε και ο ίδιος ο αθλητής σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Λονδίνο «οι φωτογραφίες μας είναι καλύτερες στο Λονδίνο. Και παρ' όλο που ήμουν γυμνός και οι δρόμοι γεμάτοι κανείς δεν μας πρόσεξε».



Δείτε εδώ τις φωτογραφίες












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης