Αγαπημένες ταινίες γίνονται 8-bit

Αγαπημένες ταινίες γίνονται 8-bit

Το κανάλι 8-Bit Cinema μετατρέπει κινηματογραφικές ταινίες σε old school παιχνίδια

Αγαπημένες ταινίες γίνονται 8-bit
Την αγάπη και τις παιδικές μας αναμνήσεις για τα παλιά arcade games και μετέπειτα παιχνιδομηχανές τύπου Nintendo μοιράζεται το κανάλι CineFix στο youtube.  Έτσι με μεγάλο μεράκι δημιουργεί κλιπάκια όπου μετατρέπει γνωστές και αγαπημένες ταινίες σε κάτι σαν περιλήψεις ή best of, φτιαγμένες να μοιάζουν σαν video game.
 
Στην έως τώρα συλλογή του περιλαμβάνονται αρκετές geek ταινίες όπως τα: Star Trek, Iron Man, Thor, The Dark Knight, The Hobbit, The Avengers και άλλα. Από την άλλη υπάρχουν κι άλλες λατρεμένες ταινίες πιο σοβαρού ύφους όπως τα: Silence Of The Lambs, Se7en, Donnie Darko, The Big Lebowski και άλλα.
 
Κλείσιμο


 Κάποια περισσότερο και κάποια λιγότερο επιτυχημένα, πετυχαίνουν το στόχο τους να συνδυάσουν δυο διαφορετικές μορφές τέχνης. Πρέπει να τονίσουμε πως σχεδόν όλα τα βιντεάκια φανερώνουν σημαντικά κομμάτια των ταινιών, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις καταφέρνουν να δείξουν σχεδόν ολόκληρη την ταινία μέσα σε λίγα λεπτά! Οπότε μεγάλο spoiler alert! Όλα τα κλιπάκια απευθύνονται κυρίως σε άτομα που έχουν δει τις αντίστοιχες ταινίες και μπορούν να καταλάβουν τις αναφορές.
 
Πρόσφατα ανέβασαν το video για το Guardians Of The Galaxy, μιας από τις μεγάλες κερδισμένες ταινίες της χρονιάς που μας πέρασε. Το video της ομάδας 8-bit είναι τόσο μέσα στο πνεύμα που ειλικρινά καταφέρνει να σου δείξει σε fast forward όλες τις σημαντικές στιγμές.




Τσεκάρετέ το 8 Bit Cinema και περιμένουμε τη γνώμη σας και τα σχόλια σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης