Αυτοκίνητο πόλης από την Lotus!

Αυτοκίνητο πόλης από την Lotus!

Το New Compact Car είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερις επιβάτες με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Το NCC είναι ηλεκτροκίνητο και ένας βενζινοκινητήρας των 1,2 lt αναλαμβάνει το ρόλο της γεννήτριας...

Αυτοκίνητο πόλης από την Lotus!
Το New Compact Car είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερις επιβάτες με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Το NCC είναι ηλεκτροκίνητο και ένας βενζινοκινητήρας των 1,2 lt αναλαμβάνει το ρόλο της γεννήτριας επαναφορτίζοντας τις μπαταρίες από τις οποίες αντλεί ενέργεια ο ηλεκτροκινητήρας.
Το μικρό πρωτότυπο της Lotus μπορεί να διανύσει περίπου 55 km μόνο με ηλεκτρική ενέργεια (χωρίς να εμπλακεί ο βενζινοκινητήρας) από τις μπαταρίες ενώ η συνολική αυτονομία ξεπερνά τα 320 km/h.

Σχεδιαστικά το NCC εκφράζει τη νέα άποψη της βρετανικής εταιρίας σύμφωνα με την οποία πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το αυθεντικό Seven. Παρόλο που το πρωτότυπο «μικρό» έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από την Lotus οι Βρετανοί αναζητούν πιθανή συνεργασία με άλλο κατασκευαστή ώστε να προχωρήσουν στην εξέλιξη και στην παραγωγή ενός mini με «πράσινη» τεχνολογία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης