Lotus Evora με 350 PS!

Lotus Evora με 350 PS!

Αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον στρέφεται στην έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας αλλά στο Παρίσι θα κάνουν πρεμιέρα πολύ περισσότερα νέα και πρωτότυπα μοντέλα. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση S της Evora...

Lotus Evora με 350 PS!
Αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον στρέφεται στην έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας αλλά στο Παρίσι θα κάνουν πρεμιέρα πολύ περισσότερα νέα και πρωτότυπα μοντέλα. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση S της Evora (με μηχανικό υπερσυμπιεστή) με τον V6 3.5 κινητήρα της Toyota να αποδίδει 350 PS.

Μαζί με την αναβάθμιση της απόδοσης του κινητήρα η Lotus προσφέρει ένα σπορ πακέτο και πέρα από τις οπτικές αλλαγές (μεγαλύτερος διαχύτης στο πίσω μέρος, κεντρικά τοποθετημένη απόληξη εξάτμισης κ.α.) ο οδηγός μπορεί να πιέσει ένα διακόπτη στην κεντρική κονσόλα για πιο άμεση απόκριση του γκαζιού και πιο race ήχο.

Στο Παρίσι θα παρουσιαστεί ακόμη μία έκδοση, η IPS (Intelligent Precision Shift), που εξοπλίζεται με εντελώς αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και συνδυάζει διακόπτες πίσω από το τιμόνι για αλλαγές όπως στα μονοθέσια της F1. Χαρακτηριστικό είναι πως στην βάση του επιλογέα δεν υπάρχει το κλασικό λεβιέ παρά μόνο διακόπτες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης