Το οικονομικό MPV της Dacia

Το οικονομικό MPV της Dacia

H DACIA που είναι μέλος του γκρουπ Nissan – Renault παρουσίασε στένα MPV που στόχος του είναι το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Oι άνθρωποι της εταιρείας έκαναν λόγω για τιμή στην Ευρωπαϊκή αγορά  που θα ξεκινά κάτω από τις 10 χιλιάδες ευρώ! Η κωδική ονομασία του εν λόγω μοντέλου θα είναι Lodgy...

Το οικονομικό MPV της Dacia
H DACIA που είναι μέλος του γκρουπ Nissan – Renault παρουσίασε στένα MPV που στόχος του είναι το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 
Oι άνθρωποι της εταιρείας έκαναν λόγω για τιμή στην Ευρωπαϊκή αγορά  που θα ξεκινά κάτω από τις 10 χιλιάδες ευρώ! Η κωδική ονομασία του εν λόγω μοντέλου θα είναι Lodgy. Οι διαστάσεις τους θα φτάνουν τα 4.5m μήκος και τα 1.75m πλάτος. Το Lodgy θα διατίθεται τόσο σε 5θεσια όσο και σε 7θεσια διαμόρφωση. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές της DACIA η βέλτιστη εκμετάλλευση των χώρων στο εσωτερικό εξασφαλίζει ότι όλοι οι επιβαίνοντες θα κάθονται άνετα ακόμη και στην 7θεσια διαμόρφωση.  
Όλα αυτά σε 4.5m μήκους και ενώ θα παραμένει αποθηκευτικός χώρος 207lt!

Βέβαια η 5θεσια  διαμόρφωση διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 827lt ενώ η διθέσια 2617lt.  
Όσον αφορά  στα κινητήρια σύνολα το Lodgy θα διατίθεται με δυο κινητήρες πετρελαίου 1.5cdi απόδοσης 90 και 110PS και δύο κινητήρες βενζίνης έναν turbo 1.2lt απόδοσης 115PS και έναν ατμοσφαιρικό 1.6lt, απόδοσης 105PS.
Σύμφωνα με τη DACIA ο τομέας στον οποίο έχει δοθεί έμφαση στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι η αξιοπιστία.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης