VW Polo Blue GT

VW Polo Blue GT

Η VW παρουσίασε στη Γενεύη τη συγκεκριμένη έκδοση του Polo η οποία συνδυάζει επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση...

VW Polo Blue GT
Η VW παρουσίασε στη Γενεύη τη συγκεκριμένη έκδοση του Polo η οποία συνδυάζει επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Το Polo Blue GT είναι το πρώτο VW μικρομεσαίας κατηγορίας που φέρει τεχνολογία μερικής απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Το Polo Blue GT χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.4TSI 140PS με τη χρήση του οποίου επιτυγχάνονται εντυπωσιακές επιδόσεις. Το Blue GT χρειάζεται 7.9sec για να φτάσει από στάση στα 100km/h και συνεχίζει μέχρι τα 210km/h.

Την ίδια στιγμή ο συνδυασμός της τεχνολογίας ACT (active cylinder management) με το Blue Motion (Start/Stop system, battery regeneration) και το 7αρι DSG επιτυγχάνουν εντυπωσιακά χαμηλές τιμές κατανάλωσης. Ειδικότερα το Blue GT καταναλώνει 4.5lt/100km με αντίστοιχες εκπομπές ρύπων στα 105gr/km.  

Όσον αφορά  στην αισθητική το Polo Blue GT εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών διακριτικά με τον κωδικό GT αλλά και αρκετά στοιχεία που μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο στο Polo GTI.

Επιπλέον το αμάξωμα είναι χαμηλωμένο κατά 15mm και το πάτωμα έχει δεχτεί ειδική διαμόρφωση για ελαχιστοποίηση των αεροδυναμικών αντιστάσεων.
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης