Ο Σουμάχερ «ξυπνάει» πολύ αργά, λέει ο γιος του

Ο Σουμάχερ «ξυπνάει» πολύ αργά, λέει ο γιος του

Υποστηρίζει Γάλλος δημοσιογράφος που επικοινώνησε με τον γιο του πρωταθλητή της Formula1...

 

Ο Σουμάχερ «ξυπνάει» πολύ αργά, λέει ο γιος του
Λίγες ημέρες μετά τις αισιόδοξες δηλώσεις για τον Μίκαελ Σουμάχερ δια στόματος του προέδρου της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Ζαν Τόντ, ο οποίος προέβλεψε πως θα μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, να έχει μία σχετικά φυσιολογική ζωή, ο γιος του πρωταθλητή δίνει ακόμα πιο ενθαρρυντικές πληροφορίες.

Όπως δήλωσε ο Γάλλος δημοσιογράφος Ζαν-Λουί Μονσέ στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ο 15χρονος γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 αποκάλυψε ότι ο πατέρας του «ξυπνάει πολύ αργά».

Ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι συναντήθηκε με τον γιο του Σουμάχερ, Μικ, ο οποίος του είπε ότι το πρόβλημα που προέκυψε από το ατύχημα δεν ήταν το σοκ, αλλά «το μπαστούνι από την μικρή κάμερα Go-Pro που έφερε στο κράνος του (ενώ έκανε σκι), το οποίο έπληξε τον εγκέφαλο».

Κλείσιμο

«Ξυπνάει πολύ αργά. Βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι του. Μπορώ να πω ότι έχει όλη τη ζωή μπροστά του για να επανέλθει», συμπλήρωσε ο Μονσέ.

Αφού βγήκε από το κώμα τον περασμένο Ιούνιο, ο Γερμανός οδηγός μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε εκείνο της Λωζάνης, πριν μεταφερθεί στην ιδιωτική του οικία στην Γκλαντ της Ελβετίας. Εχοντας σtο πλευρό του την οικογένειά του και μία 15μελή ομάδα γιατρών, ο Σουμάχερ συνεχίζει να αναρρώνει σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με ειδικά όργανα.


Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ πατήστε ΕΔΩ 

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης