H Mercedes-AMG A45 θα ξεπεράσει τα 400 άλογα

H Mercedes-AMG A45 θα ξεπεράσει τα 400 άλογα

Το σπορ-αγωνιστικό παρακλάδι της γερμανικής φίρμας, η Mercedes-AMG, προετοιμάζει ήδη τις κορυφαίες εκδόσεις της 4ης γενιάς της A-Class. Ας δούμε τις τελευταίες πληροφορίες.

H Mercedes-AMG A45 θα ξεπεράσει τα 400 άλογα
Το νέο γερμανικό πολυτελές μικρομεσαίο μοντέλο κέρδισε τις εντυπώσεις στην έκθεση της Γενεύης. H Μercedes A-Class, εκτός της άκρως επιθετικής εμφάνισής, έρχεται με υψηλή ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία αιχμής. Πλέον, σε πρώτο πλάνο μπαίνουν και οι κορυφαίες εκδόσεις του μοντέλου για τις οποίες μίλησε ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Τobias Moers, στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης. 

Όπως προκύπτει, η  A45 θα διαθέτει ένα νέο τούρμπο μοτέρ 2.000 κυβικών εκατοστών, το οποίο θα αποδίδει πάνω από 400 ίππους. Παράλληλα, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει ένα νέο 9άρι αυτόματο κιβώτιο, εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC και πιθανότατα θα υπάρξει και λειτουργία για drift στα πρότυπα της E63S.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο Moers δεν ξεκαθάρισε αν το μοντέλο θα συνεχίσει την εμπορική του καριέρα με την ίδια κωδική ονομασία ή θα μετονομαστεί σε Α50. Τέλος, να σημειώσουμε πως θα υπάρξει ακόμη μια «ηπιότερη» έκδοση, με τον κωδικό Α35, η οποία θα λανσαριστεί προς τα τέλη του έτους και η ισχύ της θα περιορίζεται στα 300 άλογα (θα ανταγωνιστεί το Audi S3).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης