H υστέρηση του Ράικονεν!

H υστέρηση του Ράικονεν!

Ο Φινλανδός πρωταθλητής παραδέχεται πως καθυστερεί υπέρμετρα να κινηθεί σε ανταγωνιστικό ρυθμό με τον έτερο οδηγό της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ.

H υστέρηση του Ράικονεν!
Στο τέλος της περσινής αγωνιστικής σεζόν ο Iceman είχε παραπλήσια αποτελέσματα με το Φέτελ, παρουσίες στο βάθρο ενώ πυκνά συχνά κινούνταν ταχύτερα στις κατατακτήριες δοκιμές. Το ξεκίνημα το 2017 είναι τελείως διαφορετικό. Ο Φέτελ στους 3 πρώτους αγώνες βρίσκεται στο βάθρο, στους δυο εξ' αυτών μάλιστα στο μεσαίο σκαλί. Ο Ράικονεν δεν έχει ανέβει ακόμη βάθρο. Επίσης στις κατατακτήριες δοκιμές είναι σταθερά πιο αργός από το Φέτελ.

Μετά το Κινέζικο GP μάλιστα ο πρωταθλητής δέχτηκε ξεκάθαρη δημόσια προειδοποίηση από τον πρόεδρο της Ferrari, Σέρτζιο Μαρκιόνε ν' ανεβάσει την απόδοσή του. Αρκετοί φανατικοί οπαδοί του Iceman περίμεναν μια καλή εμφάνιση στο Σακχίρ όμως αυτή την ήρθε.

Ο 37χρονος πρωταθλητής έκανε την αυτοκριτική του:
Κλείσιμο
"Για να είμαι ειλικρινής μου έχει πάρει πολύ χρόνο να φορμαριστώ. Υποτίθεται θα τα πήγαινα καλά με το ξεκίνημα κατευθείαν αλλά αυτό δε συνέβη. Σίγουρα δε με βοήθησε ότι δεν οδήγησα λόγω καιρού στην Κίνα την Παρασκευή. Όταν έχεις θέματα προς επίλυση είναι κρίσιμο να οδηγήσεις. Βέβαια στο Μπαχρέιν ήμουν ικανοποιημένος με το μονοθέσιο. Νιώθω πως κάνουμε τις σωστές ενέργειες. Στον αγώνα ένιωθα πολύ καλά, όμως τα έκανα χάλια στον πρώτο γύρο και βρέθηκα σε δύσκολη θέση. Όμως πλέον απομένουν μικρές λεπτομέρειες, στην μεγάλη εικόνα βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε. Δεν έχω κάποια απαίτηση ή παράπονο είναι η δική μου δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος με το μονοθέσιο αλλά όχι με το αποτέλεσμα. Βλέποντας τους βαθμούς και τις θέσεις είναι απογοητευτικό".



Το επόμενο GP, 4ος αγώνας του πρωταθλήματος
είναι προγραμματισμένο στις 30/4 στο Σότσι της Ρωσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης