Suzuki Ignis και σε turbo!

Suzuki Ignis και σε turbo!

Tο Ignis θα δανειστεί τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο BoosterJet κινητήρα του ενός λίτρου του Baleno...

Suzuki Ignis και σε turbo!
Το εκκεντρικό σχεδιαστικά Ignis της
Suzuki, έχει αποσπάσει ένα σωρό σχόλια για την διαφορετική υπόστασή του. Το σημαντικό είναι πως δεν περνά πουθενά απαρατήρητο. Τώρα ήρθε η ώρα να «φορέσει» και τον καλό 1000άρη turbo κινητήρα.

Όλες οι πληροφορίες καταλήγουν στο γεγονός πως το Ignis θα δανειστεί τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο BoosterJet κινητήρα του ενός λίτρου του Baleno, ο οποίος θα αποδίδει 111 ίππους. Σίγουρα με αυτό το μοτέρ κάτω από το μικροσκοπικό καπό, το νέο Suzuki θα κάνει θαύματα στο δρόμο και συγκεκριμένα σε επίπεδο επιδόσεων.

Μάλιστα, αν μιλάμε για την τετρακίνητη έκδοση, τότε τα πλούσια αποθέματα ροπής θα το μεταμορφώσουν θετικά και στην κίνηση μακριά από την άσφαλτο. Μάλιστα, το αφεντικό της Suzuki Αυστραλίας, Andrew Moore, τόνισε χαρακτηριστικά για το ενδεχόμενο το Ignis να αποκτήσει τον turbo κινητήρα: «
Κλείσιμο
Πιέζουμε διαρκώς την εταιρία, προκειμένου το Ignis να υιοθετήσει τον BoosterJet Turbo κινητήρα. Θεωρούμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε, με βάση και το ενδιαφέρον που δείχνουν ήδη οι καταναλωτές γι αυτό».  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης