Video: "Ψαχουλεύοντας" το νέο Seat

Video: "Ψαχουλεύοντας" το νέο Seat

Η ισπανική μάρκα έδωσε την ευκαιρία σε απλούς ανθρώπους, πιθανούς πελάτες της, να δουν και να περιεργαστούν το Ateca, το μικρομεσαίο SUV που θα κυκλοφορήσει εντός των επομένων μηνών στην Ευρώπη.

Video: "Ψαχουλεύοντας" το νέο Seat
Τη διαδικασία αξιολόγησης ενός νέου μοντέλου, πριν φθάσει στη γραμμή παραγωγής, παρουσιάζει η Seat. Χωρισμένοι σε μικρές ομάδες, αξιολόγησαν το Ateca στους τομείς της σχεδίασης, της ποιότητας, της πρακτικότητας και της εργονομίας. Στη συνέχεια κατέγραψαν τις παρατηρήσεις τους σε tablet. Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι της Seat, όπως και άλλων κατασκευαστών, συγκεντρώνουν πολύτιμα δεδομένα και προβαίνουν στις απαραίτητες αλλαγές πριν το αυτοκίνητο φθάσει στη γραμμή παραγωγής.

Το Ateca έχει μήκος 4,36 m. και θα αποτελέσει έναν ακόμη ανταγωνιστή του Qashqai, μαζί με το Toyota C-HR. Ο χώρος αποσκευών του είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία του, με όγκο 510 lt. Θα κυκλοφορήσει σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση, με κινητήρες TSI και TDI, εύρους κυβισμού από 1.000 έως 2.000 cc και ισχύος από 115 έως 190 PS.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης