H Hyundai "αγοράζει" από την Bentley για τη Genesis

H Hyundai "αγοράζει" από την Bentley για τη Genesis

Όταν θέλεις να αναμετρηθείς με πολυτελείς μάρκες από Γερμανία και Βρετανία, θα πρέπει να επικρατήσεις όχι μόνο στον τομέα της ποιότητας, αλλά και σε αυτόν της εμφάνισης.

H Hyundai "αγοράζει" από την Bentley για τη Genesis
Η Genesis είναι η θυγατρική της Hyundai και με πρώτο μοντέλο τη λιμουζίνα G90 μήκους 5,2 m. θα επιχειρήσει να γοητεύσει τους πλούσιους στην Κίνα, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ αλλά και τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Οι Κορεάτες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του συμπατριώτη τους Σάνγκαπ Λι, ο οποίος κατείχε έως σήμερα τη θέση του επικεφαλής σχεδίασης του εξωτερικού των αυτοκινήτων της Bentley. Ο Λι, που έχει στο βιογραφικό του την Bentayga, το πρώτο SUV της Bentley, αλλά και το βραβευμένο για τη σχεδίασή του πρωτότυπο EXP 10 Speed 6, θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου Styling στο Σχεδιαστικό Κέντρο της Hyundai.

Κλείσιμο
Αφού σπούδασε σε Κορέα και Καλιφόρνια, ο Λι εργάστηκε αρχικά στον Pininfarina και την Porsche, ενώ το 1999 μεταπήδησε στη General Motors. Στη συνέχεια ανέλαβε επικεφαλής σχεδιαστής στο Volkswagen Group της Αμερικής και το 2012 ταξίδεψε στην Ευρώπη για την Bentley Motors.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης