Του χρόνου το νέο Audi A8

Του χρόνου το νέο Audi A8

To ετήσιο συνέδριο της Audi έβγαλε και ειδήσεις σχετικά με επικείμενα μοντέλα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μας έθεσε συγκεκριμένο ορίζοντα για το λανσάρισμα της νέας ναυαρχίδας.

Του χρόνου το νέο Audi A8
Όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής μάρκας, Ρούπερτ Στάντλερ (δεξιά στη φωτογραφία, μαζί με τον Πρόεδρο του Ομίλου Volkswagen, Ματίας Μίλερ) το επόμενο A8 θα μας συστηθεί μέσα στο 2017. Ίσως θυμάστε παλαιότερο άρθρο μας που ανέφερε αυτή ακριβώς την καθυστέρηση στο λανσάρισμά του, κατά ένα δηλαδή χρόνο αφού αρχικά το περιμέναμε μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Κλείσιμο


Μάλιστα, η ναυαρχίδα της εταιρείας από το Ίνγκολσταντ αναμένεται να ανοίξει και το δρόμο για την αυτόνομη οδήγηση σε μοντέλα παραγωγής καθώς θα μπορεί στην αντίστοιχη έκδοση του, να κινείται αυτόνομα με ταχύτητες έως 60 km/h. Και η εξέλιξη αυτής ακριβώς της τεχνολογίας είναι που έφερε την καθυστέρηση.

Το πλήρως αυτόνομο μοντέλο δεν θα το δούμε πριν το 2025 – τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα του Stadler. Όσο για την εμφάνιση του νέου A8, υπεύθυνος για αυτή θα είναι ο Marc Lichte που πρόσφατα ανέλαβε ρόλο αρχισχεδιαστή στην Audi. Εκτιμάται όμως πως θα φέρει πολλά στοιχεία που είδαμε στο πρωτότυπο A8 Prologue (κεντρική φωτογραφία).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης