Επίσημο: Ο αντίπαλος του Prius από τη Hyundai

Επίσημο: Ο αντίπαλος του Prius από τη Hyundai

Από τις πρώτες φωτογραφίες του Ioniq, φαίνεται ένα όμορφο τετράθυρο μοντέλο με liftback στιλ προς όφελος της πρακτικότητας.

Επίσημο: Ο αντίπαλος του Prius από τη Hyundai
Λίγο μετά των όσων γράψαμε για το νέο ηλεκτροϋβριδικό της Hyundai, δημοσιοποιήθηκαν και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες μαζί με μερικά πρώτα στοιχεία για το Ioniq, που θα πραγματοποιήσει την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα τον Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης.

Από τις πρώτες φωτογραφίες του Ioniq, φαίνεται ένα όμορφο τετράθυρο μοντέλο με liftback στιλ προς όφελος της πρακτικότητας. Μάλιστα, το υβριδικό της Hyundai συμβαδίζει ως ένα μεγάλο σημείο με τα ευρωπαϊκά γούστα και λογικά η τιμή πώλησής του θα είναι αυτή που θα το τοποθετήσει -από το ερχόμενο καλοκαίρι-, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και απέναντι στο άμεσα ανταγωνιστικό Toyota Prius.

Το εσωτερικό δείχνει ισορροπημένο δίχως σχεδιαστικές υπερβολές και από όσο μπορούμε να διακρίνουμε υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής για να υποστηρίζει πλήρη διασύνδεση με smartphone, ο πίνακας οργάνων συνδυάζει και ψηφιακές ενδείξεις, υπάρχουν ποτηροθήκες, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων μας λέει πως εδώ έχουμε να κάνουμε με την υβριδική έκδοση (θα υπάρξει μία plug-in καθώς και μία πλήρως ηλεκτροκίνητη εκδοχή).

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης