Νέα έκδοση για την Jaguar F-Type

Νέα έκδοση για την Jaguar F-Type

Διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα, με επιπλέον εξοπλισμό και πιο σπορ εμφάνιση, η F-Type British Design Edition θα λανσαριστεί την άνοιξη.

Νέα έκδοση για την Jaguar F-Type
Η Jaguar λανσάρει από την άνοιξη του 2016 την έκδοση British Design, που θα είναι διαθέσιμη τόσο στο coupe όσο και στο cabrio αμάξωμα του δίθυρου μοντέλου της. Η F-Type British Design Edition βασίζεται στη σπορ έκδοση S, με τον 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V6 των 380 PS. Θα μπορεί να παραγγελθεί τόσο με 6τάχυτο μηχανικό όσο και με αυτόματο 8 σχέσεων κιβώτιο, με κίνηση πίσω ή σε όλους τους τροχούς.



Επεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και επιπλέον εξοπλισμός στην καμπίνα των επιβατών, χαρίζουν στη συγκεκριμένη F-Type αποκλειστικό χαρακτήρα. Το πακέτο περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με ελαστικά 255/35 και 295/30 (εμπρός και πίσω αντίστοιχα), μαύρο εμπρός splitter, πλαϊνά μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος, πίσω διαχύτη. Έχουν τοποθετηθεί επίσης μεγαλύτερα φρένα για πιο ασφαλή επιβράδυνση, ενώ η βρετανική σημαία εμφανίζεται διακριτικά στη γρίλια και την ουρά.

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ δερμάτινα καθίσματα με ραφές που δημιουργούν αντίθεση, σε κόκκινο, μπεζ και μπλε χρώμα. Το σήμα με τη βρετανική σημαία και το γράμμα «S» εμφανίζεται στα προσκέφαλα. Καλύτερης απόδοσης σε σχέση με την απλή F-Type S είναι το ηχοσύστημα. Πρόκειται για το Meridian ισχύος 380W με 10 ηχεία σε συνδυασμό με τον σύστημα πολυμέσων InControl Touch και ισχύος 770W με 12 ηχεία με το InControl Touch Plus.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης