Χόρνερ: Η Mercedes θα έχει μεγαλύτερη διαφορά το 2015!

Χόρνερ: Η Mercedes θα έχει μεγαλύτερη διαφορά το 2015!

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ δεν πιστεύει ότι πρέπει από τώρα η ομάδα του να ξεγράψει το 2015.

Χόρνερ: Η Mercedes θα έχει μεγαλύτερη διαφορά το 2015!
Οι πρωταθλητές που έχασαν το στέμμα τους φέτος, είναι η μόνη ομάδα που κέρδισε τις Mercedes σε 3 αγώνες, Καναδά, Ουγγαρία, Βέλγιο με το Ρικιάρντο.

Κλείσιμο
Παρότι η Renault αποφάσισε ν' αλλάξει στρατηγική και να αντιμετωπίζει πλέον την Red Bull σαν αποκλειστικό συνεργάτη οι πρωταθλητές δε θα έχουν πλέον την ίδια δομή. Το αστέρι της ομάδας, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ του χρόνου θ' αγωνίζεται με τα χρώματα της Ferrari, ενώ ο επικεφαλής σχεδιασμού, Άντριαν Νιούι θα βρίσκεται μεν στους κόλπους της εταιρείας, αλλά αποστασιοποιημένος από την ομάδα. Θα μπορούσαμε να συζητάμε ώρες για το ποια είναι μεγαλύτερη απώλεια χωρίς να καταλήξουμε κάπου.

Ο Χόρνερ αναφερόμενος στο τέλος εποχής για την Red Bull ήταν ιδιαίτερα απαισιόδοξος για τη συνέχεια: "Μη μας ξεγράφετε ακόμη για τη νέα χρονιά. Σίγουρα η διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε συνδυασμό με τις αναβαθμίσεις που ακούμε ότι θα φέρει η Mercedes είναι πολύ δύσκολο να μειωθεί. Αν πιστέψει κανείς στους αριθμούς που ακούγονται μάλλον θα μεγαλώσει η διαφορά. Στη Renault κάνουν αγώνα δρόμου αλλά μου φαίνεται απίθανο να έχουν πλησιάσει του χρόνου την απόδοση της φετινής μονάδας ισχύος της Mercedes. Σίγουρα θα πλησιάσουν αλλά και στη Mercedes  δε θα μείνουν στάσιμοι . Έχω την αίσθηση ότι σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η Ferrari.  Δε θ' αλλάξει τίποτα στους κανονισμούς το 2015 αλλά δεν μπορεί αυτό να μη διορθωθεί το 2016".

ΜΙλώντας για το Φέτελ ο Χόρνερ έσταζε μέλι: "Όταν ήρθε σε μας ήταν νεαρό αγόρι. Μεγαλώσαμε μαζί, λυπάμαι που φεύγει και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης