Έτσι φαντάζεται η Peugeot το μελλοντικό crossover

Έτσι φαντάζεται η Peugeot το μελλοντικό crossover

Οι Γάλλοι παίζουν… εντός έδρας στην έκθεση του Παρισιού και οφείλουν να συνδυάσουν το θέαμα με την ουσία.

Έτσι φαντάζεται η Peugeot το μελλοντικό crossover
Στην πρώτη κατηγορία ανήκει αναμφίβολα το πρωτότυπο Quartz, όχι βέβαια κάποιο ρολόι αλλά ένα υβριδικό μικρομεσαίο crossover. Αμάξωμα «τούμπανο», τεράστιοι τροχοί 23 ιντσών και μικρές γυάλινες επιφάνειες, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στη νέα δημιουργία των σχεδιαστών της Peugeot.

Η γαλλική εταιρεία προσπαθεί να ανέβει κατηγορία στις διεθνείς αγορές, με αναβαθμισμένη ποιότητα τόσο στην κατασκευή τους όσο και στην αίσθηση που θα χαρίζουν σε οδηγό και επιβάτες. Το Quartz Concept μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα (EMP2) με το 308. Έχει μήκος 4,5 m. και είναι ιδιαίτερα φαρδύ (2,06 m). Δεν υπάρχει μεσαία κολώνα και έχουν τοποθετηθεί πόρτες scissor που διευκολύνουν την πρόσβαση στα πίσω καθίσματα.

Κλείσιμο
Το ίδιο φουτουριστικό με το αμάξωμα είναι και το εσωτερικό του Quartz. Τα πάντα ρυθμίζονται μέσω του μικρού τιμονιού, ενώ το head-up display προβάλλει τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς ο οδηγός να πάρει τα μάτια του από το δρόμο. Υπάρχουν τέσσερα μπάκετ καθίσματα, τονίζοντας το sport χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης