LIVE από Αυστρία: Οδηγούμε τη BMW 2 Active Tourer

LIVE από Αυστρία: Οδηγούμε τη BMW 2 Active Tourer

Το πρώτο προσθιοκίνητο μοντέλο της BMW είναι από μόνο του ένα σημαντικό γεγονός. Πόσο μάλλον όταν η παρουσίασή του γίνεται σε υψόμετρο άνω των 3.000 m...

LIVE από Αυστρία: Οδηγούμε τη BMW 2 Active Tourer
...στο βουνό πάνω από το θέρετρο Σέλντεν, στις αυστριακές Άλπεις. Η μάρκα με έδρα το Μόναχο έθεσε πριν από 5 χρόνια ως στόχο τη δημιουργία ενός compact πολυμορφικού αυτοκινήτου, με έμφαση στην πρακτικότητα αλλά και με τη γνωστή συμπεριφορά στο δρόμο μίας BMW.

Η επιλογή της κίνησης στον εμπρός άξονα ήταν μονόδρομος για τη βέλτιστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων σε ένα μοντέλο με τις διαστάσεις του 2 Active Tourer (μήκος 4,34 m, πλάτος 1,8 m, ύψος 1,55 m και μεταξόνιο 2,67 m). 

Στη διάθεσή μας είναι δύο από τις τρεις εκδόσεις κινητήρων. Η diesel 218d εφοδιάζεται με το 2λιτρο των 150 PS και των 33,6 kgm ροπής (με στάνταρ 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο), ενώ η κορυφαία 225i φέρει το 2.0 turbo των 231 PS και των 35,7 kgm ροπής (σε συνδυασμό με 8άρι αυτόματο).

Μέσα στους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί και η βασική 218i, με τον 3κύλινδρο 1.5 turbo βενζίνης, με ισχύ 136 PS και ροπή 22,4 kgm. Η BMW θα λανσάρει μελλοντικά και τετρακίνητη 2άρα Active Tourer, για δυνατότητες κίνησης και εκτός δρόμου.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης