F1: Θα αγωνιστεί η Super Aguri;

F1: Θα αγωνιστεί η Super Aguri;

  • Οι ιθύνοντες αναζητούν χορηγούς
  • Αναβάλλουν τις δοκιμές εξέλιξης
  • Ματαίωσαν την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η μικρή ιδιωτική ομάδα που ίδρυσε ο Aguri Suzuki και αγωνίζεται τα τελευταία δυο χρόνια στη F1 με τις ευλογίες της Honda. Για το 2007 η ομάδα είχε προϋπολογισμό 91,5 εκ. δολάρια, από τα οποία τα 80 εκ. προέρχονται από την Honda. Άλλα 8,5 εκ. δολάρια έβαλε η Bridgestone (τα 6,5 εκ. ήταν σε είδος) και από τους χορηγούς μαζεύ

F1: Θα αγωνιστεί η Super Aguri;
  • Οι ιθύνοντες αναζητούν χορηγούς
  • Αναβάλλουν τις δοκιμές εξέλιξης
  • Ματαίωσαν την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η μικρή ιδιωτική ομάδα που ίδρυσε ο Aguri Suzuki και αγωνίζεται τα τελευταία δυο χρόνια στη F1 με τις ευλογίες της Honda. Για το 2007 η ομάδα είχε προϋπολογισμό 91,5 εκ. δολάρια, από τα οποία τα 80 εκ. προέρχονται από την Honda. Άλλα 8,5 εκ. δολάρια έβαλε η Bridgestone (τα 6,5 εκ. ήταν σε είδος) και από τους χορηγούς μαζεύτηκαν μόλις 2 εκ. δολάρια.
Όπως είναι λογικό, αυτή η κατάσταση έχει φέρει σε αδιέξοδο την ομάδα και η Honda επιθυμεί να βρεθεί κάποιος επενδυτής για να μοιραστούν τα έξοδα, χωρίς όμως να πάψει η ιαπωνική εταιρία να έχει τον έλεγχο.
Ένα επιπλέον σοβαρό πρόβλημα είναι ότι πέρυσι η Super Aguri χρησιμοποίησε σασί Honda του 2006, που ήταν αρκετά καλό. Και βάσει προγραμματισμού, φέτος η ομάδα θα χρησιμοποιούσε σασί Honda του 2007. Όμως το συγκεκριμένο σασί της Honda αποδείχθηκε πέρσι τόσο κακό, που δεν υπάρχει ούτε σκέψη να χρησιμοποιηθεί. Άρα, τι μένει για την μικρή ιαπωνική ομάδα;
Η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Super Aguri αναβλήθηκε και η συμμετοχή στις δοκιμές εξέλιξης ήταν ελάχιστη. Με συνεχείς αναβολές και ακυρώσεις, ίσως η Αυστραλία να βρίσκεται πολύ μακριά για τα δεδομένα της ιαπωνικής ομάδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης