Σκιάζονται για το περιβάλλον και μας πνίγουν στους ρύπους
takis-trakouselis01

Τάκης Τρακουσέλλης

Σκιάζονται για το περιβάλλον και μας πνίγουν στους ρύπους

Ήξεις αφήξεις της Κυβέρνησης με θέμα αυτή τη φορά το Περιβάλλον με τον Ελληνικό λαό να παρακολουθεί σχεδόν αποχαυνωμένος τα Κυβερνητικά στελέχη να Twittαρουν  και να Postάρουν σαν ανώριμα 15χρονα, παίζοντας με τις ζωές όλων μας.

Από την περιβαντολογική… επανάσταση της Κυβέρνησης στην Eldorado με αιχμή του δόρατος τα post Καρανίκα, στις Δασικές καταστροφές και στην καταστροφή της Αθηναϊκής Ριβιέρας. 

Από τα... λογοπαίγνια παραίτησης, στις δηλώσεις του Υπουργού-Οικολόγου για ευθύνες της κοινωνίας και της παγκόσμιας οικονομίας η οποία φταίει, γιατί είναι εξαρτημένη από το πετρέλαιο.

Μία Κυβέρνηση που ισορροπεί στα όρια  φθοράς και ανικανότητας, προσπαθώντας να πείσει το αποχαυνωμένο και καταχρεωμένο στις εφορίες κοινό τους, ότι φταίει το κρύο (αρχές Σεπτεμβρίου) και τα υπόγεια ρεύματα για την καταστροφή.

Όμως η «πράσινη επανάσταση» της Κυβέρνησης απέναντι στην Ελληνικός Χρυσός καλά κρατεί, ενώ παράλληλα αφήνουν ανεξέλεγκτα να μπαίνουν στη χώρα μας όλα τα σαράβαλα οχήματα που δε θέλουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, μετατρέποντας την Ελλάδα στο νεκροταφείο παλαιών αυτοκινήτων της Ευρώπης. 


Κλείσιμο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: "Χρέπια" της Coca-Cola Βουλγαρίας πωλούνται στην Ελλάδα σα καινούργια 


Αυτοκίνητα με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στα κοντέρ τους που… αμολάνε από τις εξατμίσεις τους τους πενταπλάσιους ρύπους, από αυτούς που εξέπεμπαν στα πρώτα χιλιόμετρα κυκλοφορίας τους. Αυτοκίνητα που αντικαταστάθηκαν από πωλητές πολυεθνικών της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, βρήκαν τη ζεστή... αγκαλιά νέων κηδεμόνων-εμπόρων, οι οποίοι αφού τα γυάλισαν και γύρισαν τα κοντέρ, τα πουλάνε στους πεινασμένους για φθηνό ντιζελάκι Έλληνες, οι οποίοι πέφτουν θύματα. Θύματα των ανύπαρκτων ελέγχων της... επαναστατικής -κατα τα αλλα- Κυβέρνησης, όλοι μας που οδηγούμε, περπατάμε αλλά και αναπνέουμε τα καυσαέριά τους.

Αλήθεια κε Υπουργέ-Οικολόγε Περιβάλλοντος, για αυτή την κατάντια των Ελληνικών δρόμων και της ατμόσφαιρας η κοινωνία φταίει;
Ή απλά δε σας απασχολεί το θέμα, αφού τα αέρια δηλητήρια που εκπέμπουν τα ταλαιπωρημένα αυτά αυτοκίνητα -που αντί για την ανακύκλωση ήρθαν Ελλάδα- δε φαίνονται όπως η πετρελαιοκηλίδα σας, στην γαλανή θάλασσά μας…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ