100άρα ο Ολυμπιακός στην Ελβετία!!!
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

100άρα ο Ολυμπιακός στην Ελβετία!!!

Κατοστάρα ο Ολυμπιακός! Την 100η νίκη τους  στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γιόρτασαν οι ερυθρόλευκοι  στην Ελβετία. Με το δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Γιουρόπα.  Δεύτερο συνεχόμενο διπλό αυτή τη φορά  κόντρα στους Γιουνγκ Μπόις,  προσθέτει μία ακόμη εκτός έδρας νίκη στα ευρωπαϊκά  στατιστικά του.  Η νίκη αυτή γεμίζει με ενθουσιασμό τους ερυθρόλευκους φιλάθλους,  αφού δείχνει ότι ομάδα του Πειραιά αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο της με τον Μπέντο προπονητή και τις  μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν από τη διοίκηση στο τέλος  να  έχουν αλλάξει προς το καλύτερο  την εικόνα της ομάδας. Σε μία  δύσκολη έδρα, όπου αποκλείστηκε η Σαχτάρ, με  τον   συνθετικό χλοοτάπητα να βάζει  δύσκολα στους άμαθους  σε αυτές τις συνθήκες φιλοξενούμενους, οι πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν ότι έχουν ποιότητα σε ατομικό επίπεδο και με τη δουλειά του Πορτογάλου τεχνικού αρχίζει να δένει ως ομάδα.
Έγινε κατανοητό απόψε ότι όσο  θα περνάει ο καιρός και θα λύνονται οι παίκτες και ο προπονητής, θα ανεβάζει απόδοση η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Οι Πειραιώτες προσπάθησαν στην αρχή να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους χωρίς να το καταφέρουν. Όσο περνούσε όμως η ώρα οι ερυθρόλευκοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και  πήραν προβάδισμα στο τέλος του α’ ημιχρόνου  με σκόρερ  τον Καμπιάσο μετά από   έναν πολύ όμορφο και δουλεμένο στις προπονήσεις συνδυασμό. Στην επανάληψη οι παίκτες του Μπέντο ήλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού κράτησαν μπάλα και ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν.

Το τρίποντο είναι σημαντικό όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού μπαίνει στο γαλανόλευκο σακούλι στην προσπάθεια να κερδίσει η Ελλάδα θέσεις   στο βαθμολογικό πίνακα της UEFA.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ