Βγάλτε βόλτα τον ηγέτη!
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Βγάλτε βόλτα τον ηγέτη!

Πρωτοφανές αλλά και ανησυχητικό είναι ότι για πρώτη φορά έγιναν άφαντοι από το Πάσχα, την Ανάσταση και το σούβλισμα των αρνιών, όλοι οι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης και κυρίως φυσικά ο πρωθυπουργός.

                            Όπως επισημάναμε, ενώ πέρυσι τέτοια εποχή εμφανίστηκαν στις εκκλησίες, ενώ έστηναν και show για τον λαό με ψήσιμο δωρεάν αρνιών στο Γουδί, φέτος και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να σουβλίσει μεσοπέλαγα, με παρέα μόνο τον Πάνο Καμμένο και τον μισό στόλο να τον φυλάει. Παράλληλα οι υπουργοί του εόρτασαν το Πάσχα κρυπτόμενοι από χωρίου εις χωρίον, χωρίς να τολμήσουν ούτε μία δημόσια εμφάνιση!

                           Μόνο τον κύριο Φίλη εντοπίσαμε λόγω  ειδικής βαρύτητας στα γραφικά Πούλιθρα, που είναι προάστιο του προαστίου του Λεωνιδίου, απομονωμένο, δίπλα στη θάλασσα. Εκτός και αν η κυρία Όλγα Γεροβασίλη έχει κάποια θεωρία ότι ο πρωθυπουργός γιόρτασε μεσοπέλαγα, επειδή ως γνωστόν το αρνί είναι πιο νόστιμο με λίγο θαλασσινό νερό, οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι σύσμασα η κυβέρνηση δεν τολμά να εμφανιστεί δημοσίως.

                           Εάν δεν πρόκειται για έκρηξη σεμνότητος και διακριτικότητος, οφείλεται στην αγωνία τους μην γίνουν αποδέκτες θερμών αντιδράσεων του κόσμου, λόγω των ατελείωτων μνημονίων και της απόλυτης καταστροφής που έχουν επιφέρει σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Κατανοητόν. Όμως δεν είναι και σωστό, αν το δούμε ανθρώπινα. Ειδικά ο πρωθυπουργός και οι οικονομικοί υπουργοί του, ουσιαστικά, δεν πήραν ανάσα και έγκλειστοι προσπαθούν τώρα να βγάλουν άκρη με τη νέα συμφωνία που πρόκειται να υπογράψουν «Με τα τέσσερα».
          
                           Από κάθε άποψη όπως θα διαβεβαίωναν και οι ειδικοί επιστήμονες ότι αυτή η αναγκαστική αγοραφοβία δυσκολεύει και τη λήψη ορθών αποφάσεων και την αντίληψη τους για το τι ακριβώς συμβαίνει στον περίγυρο, εκτός Μαξίμου που λέγεται Ελλάδα: Αν τώρα μπόρεσαν να σουβλίσουν μόνο μεσοπέλαγα, το καλοκαίρι που θα τα έχουν υπογράψει όλα αυτά, πώς θα τη βγάλουν; Θα κάνουν βουτιές από C-130 ή θα βάλουν τζακούζι στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να δροσιστούν; Καθότι είναι προφανές ότι πουθενά αλλού δεν θα τολμούν να κυκλοφορούν.

                            Επειδή ανεξάρτητα από τις τυχόν διαφωνίες του καθενός, όλοι άνθρωποι είμαστε, προτείνουμε στο πρωθυπουργικό επιτελείο, κάτι να κάνουν: ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ. Πού και πώς θα τον πάνε, μπορεί να λυθεί με καλή διάθεση: Πρώτη άμεση λύση  είναι να τον βγάζουν δίπλα στο Προεδρικό που έχει και μεγάλο κηπάκι, αν χωράει όμως και η απαραίτητη μεραρχία φύλαξης. Μια άλλη ιδέα είναι  να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο, μεταμφιεσμένος, μία που διαθέτει φυσική ικανότητα στις μεταμφιέσεις που κάποιοι κακοήθεις τις λένε μασκαρέματα. Να ντυθεί γρια π.χ σαν τον Χαϊκάλη. Άλλη λύση θα ήταν να φορέσει και αυτός κουκούλα και να πάει για μπάνιο μαζί με τίποτα παρακρατικούς αναρχοαυτόνομους που μπορεί να του συστήσει ο κύριος Λάμπρου ή ένας άλλος σύμβουλός του με ειδικές άκρες , από το πρωθυπουργικό γραφείο.
Κλείσιμο
Τέλος, το καλύτερο και το απλούστερο θα ήταν να απαγορεύεται όποτε χρειάζεται η δημόσια κυκλοφορία των λοιπών Ελλήνων στους δρόμους για να μπορεί να κινηθεί πιο άνετα ο κύριος Τσίπρας.

                              Διότι και λαός και αυτός μαζί δεν είναι από καμία άποψη συμβατοί (Το κάνουν άλλωστε και σε καθεστώτα που θαυμάζει). Σε κάθε περίπτωση το αίτημα είναι επιτακτικό: ΒΓΑΛΤΕ ΒΟΛΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, τώρα όσο είναι νωρίς, γιατί αφού υπογράψει δεν θα έχει που να αποδράσει


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ