Τα μπαλάκια και η μητέρα φύση!!!
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Τα μπαλάκια και η μητέρα φύση!!!

Το κύπελλο με τα μπαλάκια. 

Αυτός ο τίτλος χαρακτηρίζει την φετινή διοργάνωση μετά τα όσα  ειπώθηκαν  το χρονικό διάστημα ανάμεσα  στην περασμένη κλήρωση έως και τη χθεσινή. Υπόνοιες αλλά και κατηγορίες χωρίς αποδείξεις, για κρύα και  ζεστά μπαλάκια που… «βοηθάνε»  στην επιλογή των ζευγαριών έπληξαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο βρίσκεται εν μέσω ενός εμφυλίου πολέμου. Και σε βάθος χρόνου, τον προσεχή Οκτώβριο, υπάρχουν οι εκλογές στην ΕΠΟ όπου θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι  ατσάλι για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Χρονικό διάστημα  στο οποίο πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε «πράματα και θάματα.»

Την ίδια ώρα, η Ελλάδα χάνει θέσεις στη βαθμολογία της UEFA, οι Έλληνες διεθνείς θα δουν από τον καναπέ  το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας, ενώ στα ευρωπαϊκά κύπελλα μόνο μία ελληνική ομάδα συνεχίζει, ο Ολυμπιακός.  

Εδώ έγινε μπέρδεμα με την ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα. Η FIFA ισχυρίστηκε ότι ο Σκίμπε , ο ομοσπονδιακός προπονητής και ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης, δεν ψήφισαν, η ΕΠΟ απάντησε ότι εστάλησαν εμπρόθεσμα οι ψήφοι και ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και εν κατακλείδι είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός, «όπου φτωχός και η μοίρα του».

Πέρα από τις φίλαθλες προτιμήσεις του καθενός, το συμπέρασμα είναι ότι  το ελληνικό ποδόσφαιρο ως συνολική εικόνα, βυθίζεται σε μία κινούμενη άμμο. Η κόντρα που υπάρχει μεταξύ των ιδιοκτητών των ΠΑΕ έχει απλωθεί σε όλο το φάσμα και φως στο βάθος του τούνελ δεν φαίνεται. Το θέμα έχει και πολιτικές, εκτός από οικονομικές διαστάσεις, όμως η κυβέρνηση δεν πολύ επεμβαίνει και αφήνει τη… μητέρα φύση να λύσει τα προβλήματα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ