Τέρατα
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Τέρατα

Η Τουρκία, λένε, με την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους, σαμποτάρισε την αντιτρομοκρατική συμμαχία Ομπάμα-Πούτιν.

Τι λέτε καλέ; Δηλαδή ο Πασαταγίτ ανώτερος και σουδαιότερος από τον πλανητάρχη; Κούνια που μας κούναγε!

Αλλωστε ο Ομπάμα σε τηλεφωνική επικοινωνία, ευχαρίστησε τον Πασαταγίτ. Αριστα πράξατε. Αφού το αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, εσείς οφείλατε να το γκρεμίσετε!

Πράγμα που σημαίνει ότι έτσι και Τουρκικό F16 παραβιάσει τον ελληνικό εναέριο χώρο, ο Καμμένος οφείλει πάραυτα να δώσει εντολή να το καταρίψουμε. Και το αντίστροφο!

Και πράγμα που στ αυτιά μου ακούγεται ως πολεμική ιαχή!

Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Ηδη η Ρωσία απέστειλε στη Συρία αντιαεροπορικά συστήματα S-400. Ωστε κάθε φορά που ο εναέριος χώρος της Συρίας παραβιάζεται να καταρρίπτονται τα εχθρικά αεροσκάφη!
Κλείσιμο

Ποια είναι εχθρικά; Τα ρωσικά για τους Τούρκους. Τα ρωσικά για τους Αμερικανούς. Τα αμερικανικά για τους Ρώσους. Και τα τουρκικά για τους Ρώσους. Κάπως έτσι. Μεθερμηνευόμενο αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης βρίσκεται μισή ανάσα πριν από γενική ανάφλεξη στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου!

Επομένως ο μεγάλος εχθρός δεν είναι ο στρατός του Χαλιφάτου. Κοινός εχθρός είναι η ρωσική αρκούδα. Οπως ήταν και όπως πάντα θα είναι. Ανεξαρτήτως καθεστώτος. Και όταν ο «υπαρκτός σοσιαλισμός» πορευόταν προς τον παράδεισο αλλά στο τέλος κατέληξε στην κόλαση. Αλλά και στις μέρες μας όπου θριαμβεύει αχόρταγος, μαφιόζικος και ολιγαρχικός καπιταλισμός!

Η Ρωσία ο στόχος. Η Σιβηρία η λεία. Οι αστείρευτες πλουτοπαραγωγικές πηγές είναι η στρατηγική επιδίωξη της Δύσης. Από τον Ναπολέοντα μέχρι σήμερα!

Ως εκ τούτου κάθε καχύποπτος πολίτης είναι φυσικό να επεξεργάζεται «ανάποδα» τις πληροφορίες που διοχετεύονται από τα μεγάλα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία!

Μπας δηλαδή και είναι σωστή η δήλωση του Ρώσου πρωθυπουργού ότι δηλαδή η Τουρκία τα έχει κάνει πλακάκια με το Χαλιφάτο;

Μπας δηλαδή και οι Τούρκοι προμηθεύονται πετρέλαιο από τους κανίβαλους που αποκεφαλίζουν αθώους και άμαχους; Μπας και δηλαδή η Σαουδική Αραβία είναι ο μέγας χορηγός των φανατικών Αράβων;

Μπας δηλαδή και οι μυστικές υπηρεσίες σφυρίζουν αδιάφορα και έτσι όχι μόνο δεν εμποδίζουν, αλλά διευκολύνουν, με την ουδετερότητά τους, αυτές τις ανίερες και καταστροφικές συμμαχίες;

Γιατί αν πραγματικά επιθυμούσαν να εξοντώσουν κάθε ίχνος απ αυτό το κτηνώδες «κρατίδιο» τότε έπρεπε να είχαν συμμαχήσει με τους Ρώσους και να είχαν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους με τον δικτάτορα Ασαντ!

Το έγραφα και στο χτεσινό μου σχόλιο. Ο τυχοδιωκτισμός είναι το εφαλτήριο κάθε καταστροφής. Και το τελικό συμπέρασμα απλό. Αφού εκείνοι τους έφτιαξαν. Αφού εκείνοι τους εκπαίδευσαν. Αφού εκείνοι τους καθοδήγησαν ώστε να ξεφορτωθούν τον Ασαντ. Αυτοί πρέπει και να τους εξοντώσουν!

Ενα πράγμα λησμονούν οι τυχοδιώκτες μέσα στους πρόσκαιρους και βολικούς υπολογισμούς τους. Οπως συνέβη με τον δόκτορα Φρανκενστάιν. Αυτό το τέρας που έφτιαξες αυτό και θα σε φάει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ