Απλά… δεν μπόρεσαν
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Απλά… δεν μπόρεσαν

Τίτλοι τέλους για τα ευρωπαϊκά όνειρα του Ολυμπιακού αυτή τη χρονιά και συνάμα τίτλοι τέλους για τα ευρωπαϊκά προνόμια  των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αφού  όλα δείχνουν ότι χάνεται η 12η θέση  στη βαθμολογία της UEFA  για την Ελλάδα οπότε ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος θα παίζουν προκριματικά.

Οι ερυθρόλευκοι απλά δεν μπόρεσαν.  Έμειναν από δυνάμεις και αυτό  γίνεται αντιληπτό   στα τελευταία μαζεμένα  παιχνίδια που έχουν δώσει.  Προς τιμήν των παικτών του Περέιρα πάλεψαν να πετύχουν το δεύτερο γκολ και να πάρουν τη νίκη, μέχρι το τελευταίο λεπτό, με όση δύναμη είχαν και με έναν παίκτη λιγότερο. Τα  κατάφεραν προς στιγμήν με τον Τσόρι να κερδίζει το πέναλτι και να το μετατρέπει σε γκολ στο 90’. Για την τιμή των όπλων…. Για να έρθει η ισοφάριση των Ουκρανών στις καθυστερήσεις σε μία αντεπίθεση.  
 
 Κόντρα στους  Ουκρανούς και στις δύο αναμετρήσεις, η άμυνα των Πειραιωτών ήταν η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας. Τραγικά  λάθη καταδίκασαν τους ερυθρόλευκους. Ήρθε και η αποβολή του Μιλιβόγεβιτς και έδεσε το γλυκό.

Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο 15λεπτο όπου ο Ολυμπιακός πίεσε, έχασε ευκαιρίες πέτυχε και το γκολ,   μετά εμφανίστηκε η «μαύρη τρύπα». Το γκολ της ισοφάρισης από τους Ουκρανούς στέρησε από τους γηπεδούχους  κάθε ικμάδα.
Δεν μπορείς να κάνεις κριτική σε αυτό το παιχνίδι, σε κάποιον παίκτη ή στον προπονητή. Σε καμία περίπτωση η Ντνίπρο δεν είχε καλύτερη ομάδα, όμως ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα δικά του αμυντικά λάθη σε συνδυασμό με την ατολμία ή τον συντηρητισμό αν θέλετε στο πρώτο παιχνίδι.
 Από αύριο οι ερυθρόλευκοι με λιγότερες  υποχρεώσεις αφού ήταν η μόνη ομάδα που είχε μείνει μέσα και στους τρεις στόχους της, θα πάρει ανάσες για να εστιάσει στο κυνήγι του πρωταθλήματος και του κυπέλου.      
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK