Ερωτικό ωροσκόπιο 29/5

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/5
ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εργάσιμη τελειώνει με αρκετή ενέργεια και διάθεση για δράση μιας και η Σελήνη είναι ακόμα στον 7ο οίκο σου, όμως τα παρατράγουδα δε θα εκλείψουν και ίσως σου χαλάσουν την όρεξη να βγεις. Αν, δε, έχεις κανονίσει συνάντηση με ένα πρόσωπο που κάτι πάει να γίνει ίσως αναβληθεί ή στραβώσει τελείως. Καλύτερα λοιπόν να προφασιστείς εσύ μια δικαιολογία και να τη μεταθέσεις για άλλη μέρα που θα σου προσφέρει ευνοϊκότερες προοπτικές.
Σε σχέση: Άλλα λέει η θεια μου αλλά ακούν τα αφτιά μου θα είστε σήμερα με το ταίρι σου και η ασυνεννοησία σας μπορεί να κτυπήσει να ευαίσθητα νεύρα σου. Υπομονή και επανάληψη! Είναι η καλύτερη λύση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Mια δόση μελαγχολίας ίσως σε χτυπήσει σήμερα, καθώς άλλη εικόνα είχες φτιάξει στη φαντασία σου για ένα άτομο κι αλλιώς φαίνεται να είναι ή έτσι νομίζεις εσύ γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι ένα παιχνίδι του καχύποπτου μυαλού σου και τίποτα από όσα σκέφτεσαι να μην ισχύει. Καλό θα ήταν να μην χαλιέσαι και να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου κι όχι τη λογική σου.
Σε σχέση: Ένα οικονομικό μπέρδεμα θα αναστατώσει τη σχέση σου και θα ψάχνετε να βρείτε από πού έχει προκύψει αλλά το πιο πιθανό είναι να μη βγάλετε άκρη όσο κι αν προσπαθήσετε. Αφήστε το για την ώρα και το ξαναπιάνετε μια άλλη μέρα.


Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο www.astrology.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ