Λουξ plus ‘n light: Η νέα γενιά των αγαπημένων φυσαλίδων σου

Λουξ plus ‘n light: Η νέα γενιά των αγαπημένων φυσαλίδων σου

Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να χαρούμε το αγαπημένο μας αναψυκτικό ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή για καλή υγεία;

Λουξ plus ‘n light: Η νέα γενιά των αγαπημένων φυσαλίδων σου
Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να χαρούμε το αγαπημένο μας αναψυκτικό ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή για καλή υγεία;

Στροφή σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής έχουν κάνει πλέον οι Έλληνες, σύμφωνα με τελευταίες έρευνες που τους εμφανίζουν περισσότερο αθλητικούς και υπερασπιστές των «αγνών» προϊόντων. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν «απογαλακτιστεί» από τρόφιμα και αναψυκτικά με υψηλά ποσοστά ζάχαρης επιλέγοντας για την καθημερινή διατροφή τους τα αντίστοιχα «light», απολαμβάνοντας ωστόσο την ίδια γεύση.  

Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να χαρούμε τις αγαπημένες μας… φυσαλίδες, επιμένοντας σε μια ισορροπημένη διατροφή για καλή υγεία; Ποιος επιμένει ότι δεν γίνεται να αθλούμαστε και ταυτόχρονα να ευχαριστιόμαστε την αγαπημένη μας δροσιστική πορτοκαλάδα σε μορφή αναψυκτικού, τη λεμονάδα και την cola (!) χωρίς να αγωνιούμε για τις θερμίδες;                                                       
                                                                        
Άλλωστε η νέα γενιά των αναψυκτικών που ακούν στο όνομα Λουξ plus ‘n light,  περιέχουν μόνο  φυσικά γλυκαντικά  (σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και γλυκαντικά φυτικής προέλευσης), με 0% ζάχαρη και 60% λιγότερες θερμίδες .Πρόκειται για τα λεγόμενα «νέα ολιγοθερμιδικά αναψυκτικά» που δεν περιέχουν ζάχαρη, ούτε σουκραλόζη, ούτε τεχνητά γλυκαντικά και ικανοποιούν ακριβώς αυτή τη σύγχρονη ανάγκη για ποιοτική διατροφή. Η γεύση τους αναλλοίωτη. Η απόλαυσή τους ανεπανάληπτη. Όπου κι αν βρίσκεσαι, ό,τι κι αν κάνεις. 
Κλείσιμο




Η καινοτομία αυτής της ιδιαίτερης συνταγολογίας της ΛΟΥΞ , άλλαξε το τοπίο στα «ελαφριά» αναψυκτικά, προσφέροντας μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στην κατανάλωση τους. Όσοι δηλώνουν φανατικοί των αναψυκτικών έχουν πια τη δυνατότητα να δροσίζονται απενοχοποιημένα, συνοδεύοντας κάθε στιγμή χαλάρωσης με τη γλυκόξινη γεύση της παραδοσιακής λεμονάδας Λουξ plus ‘n light. Οι λάτρεις της Cola Light μπορούν να χαμογελούν χωρίς δεύτερες σκέψεις κρατώντας στο χέρι τους το «φυσικό δώρο» της νέας Λουξ Cola plus 'n light, καθώς η γεύση της παραμένει αυθεντική χωρίς την «συμβολή» ζάχαρης. 

Ακόμα σκέφτεσαι το γεύμα σου «σκέτο»; Ονειρεύεσαι διακοπές και ξεκούραση στην παραλία χωρίς τον ήχο από το καπάκι της Λουξ plus ‘n light που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο γαργάλημα του ουρανίσκου σου; Η φύση σού χαμογελά, μαζί της και η Λουξ. 

Τα Λουξ plus 'n light είναι τα πρώτα, και τα μοναδικά, αναψυκτικά στην ελληνική αγορά που περιέχουν μόνο φυσικά γλυκαντικά χωρίς καμία αλλαγή στην γνώριμη και απαράμιλλη γεύση που χαρακτηρίζει το σύνολο των προϊόντων Λουξ, εισάγοντας μια νέα κατηγορία και μια ουσιαστική ανατροπή στην αγορά των light προϊόντων. 

Με τη νέα σειρά Λουξ plus 'n light, η Λουξ επιβεβαίωσε και πάλι τη δυνατή της θέση στην αγορά, υπενθυμίζοντάς μας γιατί είναι η εταιρεία με τα πιο δημοφιλή ελληνικά αναψυκτικά. 





Η Λουξ κατακτά ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια της πανελλαδικής αγοράς, ξεπερνώντας ακόμα και καθιερωμένα διεθνή brands σε πολλές χρονικές περιόδους. Μια προτίμηση από τον Έλληνα καταναλωτή που έρχεται να επισφραγίσει και η πρόσφατη βράβευση των αναψυκτικών λουξ ,ως τα πρώτα ελληνικά αναψυκτικά που διακρίθηκαν ως το κορυφαίο brand στην κατηγορία μη αλκοολούχα ποτά στην ιστορία του διαγωνισμού των «Superbrands». Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα , σαν στρατηγικό στόχο στην μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή της πορεία, έχοντας πλέον παρουσία σε 22 χώρες διεθνώς (ΗΠΑ, Καναδά, Παναμά, Αυστραλία, Κορέα, Ελβετία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Σουηδία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντουμπάι, Κατάρ, Ρωσία και Νότια Αφρική). 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης