Ξένοιαστο Μελίσσι - Η παραθαλάσσια κατασκήνωση της Αττικής

Ξένοιαστο Μελίσσι - Η παραθαλάσσια κατασκήνωση της Αττικής

Στον Πάνορμο του Σουνίου, μέσα σ’ έναν πανέμορφο ορμίσκο, που τον αγκαλιάζει η θάλασσα.

Ξένοιαστο Μελίσσι - Η παραθαλάσσια κατασκήνωση της Αττικής
Το "Ξένοιαστο Μελίσσι" είναι δημιούργημα μιας ομάδας εκπαιδευτικών που ασχολούνται πάνω από 3 δεκαετίες με την οργάνωση και λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων. 

Βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Σουνίου, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Κύριο μέλημά μας υπήρξε η διαμόρφωση ενός χώρου στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις χαρές της θάλασσας και την ξενοιασιά του καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτούν εμπειρίες που θα ενισχύσουν την ανεξαρτησία τους, την αυτενέργεια, αλλά και την κοινωνικότητά τους. 

Κλείσιμο
Το μεγαλύτερο καύχημα είναι το προσωπικό της κατασκήνωσης, το οποίο χάρη στην άρτια κατάρτιση, τη μακρόχρονη πείρα, αλλά κυρίως χάρη στο μεράκι και στην αγάπη για τα παιδιά, φροντίζει ανά πάσα στιγμή για την παραμικρή λεπτομέρεια της λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Πολλές και όμορφες δραστηριότητες κάνουν το «Ξένοιαστο Μελίσσι» μια κυψέλη γεμάτη ζωή

Αθλητισμός : Δίπλα σε εξειδικευμένους γυμναστές -προπονητές, τα παιδιά γνωρίζουν τα μυστικά κάθε αθλήματος και συμμετέχουν σε οργανωμένα κατά ηλικία και φύλο πρωταθλήματα
Ψυχαγωγία  :  Η κατασκηνωτική ζωή είναι μια διαρκής ψυχαγωγία. Αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του παιδιού με δραστηριότητες,
μέσα από ένα πρόγραμμα αξιοποίηση του χρόνου που το ευχαριστούν, το ξεκουράζουν ψυχικά και το βοηθούν να ενταχθεί με τον πιο αβίαστο τρόπο στο κοινωνικό σύνολο.

Το παιχνίδι, το μπάνιο, η ενασχόληση με χειροτεχνικές εργασίες, το εξωσχολικό βιβλίο, τα αθλήματα κι ένα σωρό άλλες δραστηριότητες, αποτελούν μορφές διασκέδασης απαραίτητες για κάθε παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει 24ωρη φύλαξη όλων των χώρων της κατασκήνωσης.

http://www.x-m.gr/










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης