Aμετανόητος ο μποντιμπίλντερ που εδώ και 30 χρόνια παίρνει στεροειδή!

Aμετανόητος ο μποντιμπίλντερ που εδώ και 30 χρόνια παίρνει στεροειδή!

Ζυγίζει 141,5 κιλά και θέλει να γίνει ακόμα πιο τέρας- «Είμαι ευτυχισμένος με τις επιλογές που έχω κάνει», λέει ο Rich Piana 

Aμετανόητος ο μποντιμπίλντερ που εδώ και 30 χρόνια παίρνει στεροειδή!
Το σώμα του Rich Piana είναι χτισμένο στο σλόγκαν: Θα κάνω ό,τι χρειαστεί. Ο 45χρονος επαγγελματίας μποντιμπίλντερ αποκάλυψε -όχι ότι δεν φαίνεται - ότι εδώ και 30 χρόνια κάνει χρήση στεροειδών για να διατηρεί τον όγκο του και δεν το έχει μετανιώσει ποτέ.

«Εδώ και 30 χρόνια κάνω ενέσεις στεροειδών. Το σώμα μου είναι αποτέλεσμα των αναβολικών, της σκληρής γυμναστικής και του αυστηρού προγράμματος διατροφής», λέει ο ίδιος. 



Ο στόχος του πάντα ήταν να φτάνει στην κορυφή όποιο και αν είναι το τίμημα. Ο Piana που ήταν πρωταθλητής στους αγώνες του Λος Αντζελες το 2003 και του Σακραμέντο το 2009 δεν σκοπεύει να σταματήσει.
Κλείσιμο

Αντιθέτως θέλει να γίνει ακόμα πιο τεράστιος και σωματώδης. Μάλιστα μοιράζεται αυτή του την προσπάθεια με τους χιλιάδες θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Ανεβάζει βίντεο με τον τίτλο «Bigger By The Day» (Μεγαλύτερος μέρα με τη μέρα).

Η καθημερινότητά του περιλαμβάνει ενέσεις και χάπια αναβολικών, εννέα γεύματα, ασκήσεις που δεν μπορούν να εκτελεστούν από κοινούς θνητούς και ροφήματα πρωτεΐνης ικανά να πνίξουν ένα μικρό παιδί. 



Ο Rich σχεδόν σε καθημερινή βάση ανεβάζει στα προφίλ του στο Facebook, το Instagram και το YouTube φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις του. Πριν από ένα μήνα έγραψε ότι το βάρος του είναι 141,5 κιλά και ότι απέχει πολύ από τον στόχο του. 

«Τέρατα υπάρχουν στα αλήθεια», έγραψε για τον εαυτό του. Στα σχόλια που λαμβάνει πολλοί είναι αυτοί που του λένε ότι δεν πρέπει να διαφημίζει τη χρήση αναβολικών. 



Ο ίδιος λέει από την πλευρά του ότι απορρίπτει κάθε είδους κριτική γιατί το σώμα του τού ανήκει και ότι είναι δική του επιλογή να παίρνει στεροειδή. Ολη αυτή η παράνοια με τα αναβολικά ξεκίνησε όταν ήταν 16 ετών. 

Σε βίντεο που έχει ανεβάσει στο YouTube ο Piana εξηγεί ότι τα στεροειδή είναι απαραίτητα και αναγκαία για όποιον κάνει πρωταθλητισμό στην βιομηχανία του μποντιμπίλντινγκ.

«Αν έχεις την επιλογή να μείνεις φυσικός και να μην παίρνεις στεροειδή κάντο. Δεν υπάρχει λόγος να βλάπτεις τον εαυτό σου. Αν θες να γίνεις επαγγελματίας μπόντιμπιλντερ δεν υπάρχει άλλη λύση. Είμαι ευτυχισμένος με τις επιλογές που έχω κάνει και για το πώς έχει εξελιχθεί η ζωή μου. Είναι χαρούμενος με την απόφασή μου να παίρνω αναβολικά. Η υγεία μου είναι μια χαρά, όλα είναι καλά».


Ο Piana εδώ και ένα χρόνο είναι παντρεμένος με την Sara. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης